Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na tej grupie nie Wszyscy są , na FB jest chyba więcejZostałaby tylko jedna grupa?![]()
Tak dobrze to nieZostałaby tylko jedna grupa?![]()
Mi dzisiaj dał rodzinny za darmoSpory wydatek kosztuje to zaświadczenie, SCS powinno kasę oddawać albo mieć własnego lekarza do tego. XD Współczuję tym co wydadzą to na marne.
Możesz napisać, co dokładnie napisał w treści zaświadczenia?Mi dzisiaj dał rodzinny za darmo![]()
Mój już wiedział co pisze "osoba zdrowa brak przeciwwskazań do udziału w teście sprawnościowym"Możesz napisać, co dokładnie napisał w treści zaświadczenia?
Tylko radzę szybciej załatwiać, bo mój mi kazał zrobić krew i mocz i przyjść na drugi dzień z wynikami, po tym dopiero dał mi zaświadczenieMożesz napisać, co dokładnie napisał w treści zaświadczenia?
... Polska to ciekawy kraj. U mnie nie było potrzeby zrobienia testu na mocz.Tylko radzę szybciej załatwiać, bo mój mi kazał zrobić krew i mocz i przyjść na drugi dzień z wynikami, po tym dopiero dał mi zaświadczenie
Tylko sobie nie wystaw, gościu, chyba, żeś jest doktur. XDMożesz napisać, co dokładnie napisał w treści zaświadczenia?
Boją się jak już w przeszłości byli oskarżani za korupcję i pisanie nieprawdy. Ale w Polsce nic im nie grozi. Dostanie wyrok, zakaz wykonywania zawodu na okres pięciu lat, skróci jemu izba lekarska do roku, w tym czasie pobaluje na Jamajce i wróci do roboty robić to samo. Ale na okresowej obserwacji służb już zawsze będzie. XDCo lekarz to inaczej , u mnie tez trzeba bylo troche zaplacic bo rodzinny powiedzial ze nie wypisze takiego konkretnego zaświadczenia i trzeba bylo udać sie do innego lekarza![]()
Bardzo często rodzinny odsyła do lekarza sportowego, moim zdaniem bezpodstawnie. To nie wyczynowe uprawianie sportu, ani też ironman tylko test sprawności fizycznej i każdy lekarz, a już zwłaszcza rodzinny, powinien potrafić ocenić czy ktoś może czy nie może w takim teście uczestniczyć. U nas wszystko jest postawione na głowie i przez 30 lat nic się nie zmieniło (nie tylko w tym temacie).Co lekarz to inaczej , u mnie tez trzeba bylo troche zaplacic bo rodzinny powiedzial ze nie wypisze takiego konkretnego zaświadczenia i trzeba bylo udać sie do innego lekarza![]()
Każdy lekarz inaczej, byłam u jednej we wtorek to mnie odesłała do innego , tamten wypisał ale właśnie najpierw musiałam zrobić badania, cóż poradzić... Polska to ciekawy kraj. U mnie nie było potrzeby zrobienia testu na mocz.