Karolcia96
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 2
No tak ale myślałam że forum jest odnośnie RzeszowaA co to jedna izba w Polsce? Rzeszów ma 14.04 a widocznie w innej izbie są 10.04. Przecież każda izba robi swoje nabory
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tak ale myślałam że forum jest odnośnie RzeszowaA co to jedna izba w Polsce? Rzeszów ma 14.04 a widocznie w innej izbie są 10.04. Przecież każda izba robi swoje nabory
Książki w szkole też musiałem kupić żeby czegoś się nauczyć. Za zbędne komentarze dziękuję
A jeżeli ktoś może mi podpowiedzieć i ograniczyć zakres materiału to czemu mam nie skorzystać ?
Myślałem że liczy się to że są tu ludzie którzy są gotowi chłonąć wiedzę którą w razie w im się przyda w służbie bo przecież nikt orłem się nie urodził. Gdybam że ty też na początku swojej drogi chciałeś wiedzieć jak najwięcej a to przecież nic złego(po ta są w końcu stworzone fora dyskusyjne) Kto pyta w końcu nie błądzi...
Pokolenie Z1. Organizacja i funkcjonowanie administracji publicznej.
2. Organizacja i funkcjonowanie Krajowej Administracji Skarbowej.
3. Członkostwu Rzeczypospolitej Polskiej w Unii Europejskiej.
4. Aktualne zagadnienia społeczno-gospodarcze.
Wszystko dostępne w Internecie wystarczy chcieć poszukaćjak już tak prostych rzeczy wam się nie chce znajdywać to powodzenia