Dobrosława
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Matryce z takich łatwiejszych, czy bardzo skomplikowane?Z tego co wiem, to matryce Ravena i takie pytania ogólne np. Czy lubisz … ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Matryce z takich łatwiejszych, czy bardzo skomplikowane?Z tego co wiem, to matryce Ravena i takie pytania ogólne np. Czy lubisz … ?
Od łatwiejszych do trudniejszych, poziom trudności wzrastaMatryce z takich łatwiejszych, czy bardzo skomplikowane?
Wszystko masz na stronie UCS w zakładce organizacjaCzy ktoś mógłby powiedzieć jakie są piony w SCS? Wiem że na rozmowie pada takie pytanie- Gdzie chciałbyś trafić, czy też- gdzie byś siebie widział po dostaniu się do SCS? Co oczywiście nie znaczy że tam się trafi, ale dobrze by było być zorientowanym!
Dzięki wielkie.Wszystko masz na stronie UCS w zakładce organizacja
Dostałaś maila z liczbą punktów z rozmowy i odrazu że masz rekomendację ? Czy informacje, że trzeba dalej czekać na rekomendację ?Witam wszystkich czy ktoś się orientuje czy jeśli dostałam email że przeszłam etap rozmowy kwalifikacyjnej i zostałam zarekomendowała dyrektorowi do przyjęcia do służby oznacza że dostanę skierowanie na badania czy komisja wysłała listę osób np. było 30 miejsc a rozmowę przeszło 50 osób i to dyrektor wybierze 30 osób z tych 50 a reszta odpada chociaż przeszło etap rozmowy ?
Na jakiej podstawie dostaje się rekomendację ?Nie widziałem żeby zwiększyli liczbę miejsc więc podejrzewam że dużo osób nie dostanie rekomendacji