Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W takim oto geścieNad cymbały moi mili,
chętniej tuba czas umili!
I choć nuty jej zabrali,
grę z pamięci sobie chwali.
A że głos donośny ma,
swą „muzykę” żwawo gra.
Rzadko swój obniża ton,
choć już bił ostatni dzwon …
Mam rozumieć że włodarze zrzucili się i z prywatnych środków kupili?Nie mam nic przeciwko obywatelom tego miasta, znam jednak jedną o nim bajkę, która zaczyna się tak: " sie radze odp...ić"
Pokaż załącznik: 8763
Ciekawe, gdzie producent zaopatruje się w te kółeczka, generalnie służą zainteresowaniem pięknem folkloru.... Problem może być ze studentami trzeciego wieku, selekcja czy nabór otwarty....Pokaż załącznik: 8767
Jeżeli będzie można korzystać z takich materiałów poglądowych na polonistyce, to braknie miejsc na uniwerku !!!!!!!
Jeżeli chodzi o studentów trzeciego wieku to raczej selekcja naturalna - kto nie wytrzyma "napięcia" ten będzie musiał się zapisać nie na uniwerek lecz do kardiologaCiekawe, gdzie producent zaopatruje się w te kółeczka, generalnie służą zainteresowaniem pięknem folkloru.... Problem może być ze studentami trzeciego wieku, selekcja czy nabór otwarty....
Z mleka naszych pięknych kóz z centrum Harz gór...Nie tylko dla ministra edukacji.
Pokaż załącznik: 8783
Czy kozy też są gwałcone, tak jak krowy, celem pozyskani mleka?Z mleka naszych pięknych kóz z centrum Harz gór...
Oczywiście, wtedy zawartość tłuszczu w mleku znacznie się podnosi (moje przypuszczenia, jakby co, nie z autopsji).Czy kozy też są gwałcone, tak jak krowy, celem pozyskani mleka?
Może temat zgłębi pewna pani europarlamentarzystka...Oczywiście, wtedy zawartość tłuszczu w mleku znacznie się podnosi (moje przypuszczenia, jakby co, nie z autopsji).