Na Bezledach bez zmian!!!

kaziu

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Górka jedzie ,dołek stoi a celnicy się obijają. Bo jak twierdzą od Władzy Zwierzchniej mają nakaz,, pracować wolniej ''.Jest to śmieszne tłumaczenie ! Jeżeli ma być zlikwidowany przemyt to niech Celnicy będą bardziej sprawiedliwi:) Wiadomo że jedni są codziennie inni raz na trzy lub cztery dni więc wynik jest prosty kto więcej wwiezie.:D:D

to ty tez zacznij górką jeździć i będzie po problemie przecierz też możesz każdy może górką latać no chyba że ty lubisz stać pić gorzałe idzie zima policz sobie ile żarcia zjesz przez 2 doby ile paliwa wypalisz żeby się grzać to wyjdzie ci górka. Ci którzy lubią stać to poprostu lubią prowadzić koczowniczy tryb życia napewno fajnie się śpi po pijaku oszczanym w samochodzie tak śpi większość dołka walą sobie bąki w samochodach żygają i się ru..ają nawzajem nie jedną taką akcje waszą widziałem jak gaje w nocy latatają i wam debilom prawka zabieraja albo płacicie po 700dolarów za prawko to lepiej górka jeździć pachnącym samochodem być czystym umytym a nie śmierdzącym zaszczanym i nie ogolonym

to ty tez zacznij górką jeździć i będzie po problemie przecierz też możesz każdy może górką latać no chyba że ty lubisz stać pić gorzałe idzie zima policz sobie ile żarcia zjesz przez 2 doby ile paliwa wypalisz żeby się grzać to wyjdzie ci górka. Ci którzy lubią stać to poprostu lubią prowadzić koczowniczy tryb życia napewno fajnie się śpi po pijaku oszczanym w samochodzie tak śpi większość dołka walą sobie bąki w samochodach żygają i się ru..ają nawzajem nie jedną taką akcje waszą widziałem jak gaje w nocy latatają i wam debilom prawka zabieraja albo płacicie po 700dolarów za prawko to lepiej górka jeździć pachnącym samochodem być czystym umytym a nie śmierdzącym zaszczanym i nie ogolonym

Nic dodać nic ująć jesteś zwykły cham i prostak który próbuje zabłysnąć a słoma zbutów wystaje :D. Jak to mówią /wpuścić chamstwo na salony/ :D :D.

Czysty to Ty moze jesteś ale odruchów człowieczeństwa to u Ciebie niema ! Przykro że tacy brutale chodzą po tym świecie , którzy myślą tylko o sobie kiedys ta dobra passa skończy sie dla Ciebie i tez może bedziesz śmierdział Twardzielu hehe zapamiętaj jedno nie zawsze idzie dobrze czasem zaczyna sie spadac w dol tego Ci życzę a propo juz nie muszę ogladac waszych niby czystych mordek !

Ostatnia edycja:
Dobra passa nie minie nigdy
PS:grunt to dobrze przygotowane stanowisko pracy

Wiesz żal mi Ciebie i tych którzy jezdza,, górką'' bez godności jak była jakas zadyma jak stali pod bramą i skamlali żeby wjechac na granicę a oni Was zawracali i znowu kółko :) i kto da więcej żenujące bez godności i honoru lepiej być smierdzacym dolkowiczem z honorem i walczyc o swoje niz pachnacym gorkowiczem ktory musi wlazic ruskim w d.......
Powodzenia na dobrze przygotowanym stanowisku hehe

owszem z tym sie z tobą że byli i tacy ale ci co byli honorowi zostawiali samochód i jechali do domu a ja nigdy nie musiałem skamleć bo mam tapora od komendanta milicji płae za miesiac i jeżdże a tapor i zajawka zawsze idzie pierwszy co prawda sam zostawiałem auto jak było źle dla mnie takrze jestem całty czas pachnący
PS: ja w przeciwieństwie do ciebie myje sie codziennie zmieniam skarpetki codziennie majtki też i nie śmiedzi mi w samochodzie

owszem z tym sie z tobą że byli i tacy ale ci co byli honorowi zostawiali samochód i jechali do domu a ja nigdy nie musiałem skamleć bo mam tapora od komendanta milicji płae za miesiac i jeżdże a tapor i zajawka zawsze idzie pierwszy co prawda sam zostawiałem auto jak było źle dla mnie takrze jestem całty czas pachnący
PS: ja w przeciwieństwie do ciebie myje sie codziennie zmieniam skarpetki codziennie majtki też i nie śmiedzi mi w samochodzie

Myślisz że pisząc tak się wybielisz >>. Ja już od dwóch lat nie musze sie tam poniżać , pracuje normalnie za uczciwe piniądze !! A ty wiecznie bedziesz skamlał i się poniżał bo nie nadajesz sie do normanej pracy , poniewaz w tej normalnej pracy też czasem trzeba się ubrudzić a TY lubisz być zawsze pachnący .Żałosny jesteś chyba pieniądze Ci przesłoniły Tobie wszystko a w oczach kasa....kasa....... wiesz może masz kase i znajomosci a nawet moze układziki ale w rzeczywistosci jestes ubogi :)

Nie wszyscy są alkoholikami wyobraź sobie. Większość ludźi na dołku wozi taką ilość aby przeżyć od 1 do 1. Przeważnie są to ludźie po 50 roku życia bez perspektyw na prace w naszej szanownej ojczyźnie. Jeździłam i dołkiem i górką. Gdybyś posmakował dołka to wiedziałbyś, że to od celników Polskich zależy jak bardzo śmierdzi człowiek podróżujący dołkiem. Z Twoich wypowiedzi odnosze wrażenie, że nie wiesz co to bieda. Jeźdźisz na układzie górą i głęboko gdzieś masz wszystko. Życze Ci z całego seca żebyś również zaznał tego co większość podróżujących przez dołek. Jedziesz sobie jak gość, a człowiek po 3 dobach stania jest zgnojony. Jeźdźiłam i dołkiem i górką, znam to. Za moich czasów trzeba było zapłacić 100 euro. Więc ile wiozłeś? he he

Cdn........

Z moich informacji jakie posiadam to na dołku jest ok. 20 samochod i od godz. 6 rano nie było zapustu.Jadą tylko dewizowcy za 20/30?.Jak to wyłapać sprawdzić daty pieczątek w paszportach ,ale to trzeba chcieć.A że się nie chce to już inna bajka :D.

ps. dzisiejszej nocy dołek grube kocyki zarzuci i zapadnie w błogi sen.A euro popłynie strumieniem :D

Ostatnia edycja:
Back
Do góry