Mówią o nas w TVN24 !!!

własnie obejrzałem program w TVN 24 w którym wzięla udział Fołta i przewodniczacy zrzeszenia przewoźników. Muszę powiedzieć, że jak nigdy tej Pani nie lubilem to jestem pozytywnie zaskoczony jej wypowiedziami i postawą. Mam taki pomysł żeby, skoro my celnicy jesteśmy razem i zjednoczeni to niech i zwiazki pogadają sobie w nocy od serca i pójdą jutro do rozmów razem reprezentując wszystkich celników. O tym co was dzieli państwo związkowcy porozmawaijcie po proteście teraz pokażcie że mamy jedna reprezentację.

Tak gwiazda spokojna chyba na prochach była - ale mówiła konkretnie tylko ten prowadzący dupek przerywał za bardzo.
I ciekawostka kierowcy w kolejkach mogą zrobić anarchię będzie ciekawie :shock:

że dużo kosztujemy przewoźników a gość ze zzeszenia transportowców trochę się zdenerwował i powiedział że dziś w nocy kierowcy mogą niewytrzymać

Jak można na antenie telewizyjnej mówić, że na spotkanie z SSC i MF udały sie delegacje związkowe, które nie uczestniczą i nie popierają protestu!!!! A to własnie uzurpuje sobie p. Fołta jako jedyna organizatorka naszego protestu. Niech to szlag trafi. Brałem UŻ nie aby poprzeć Fołte, tylko w ramach solidarności z ludźmi.

Pzdr.

Rock'n'Rolf

W koncu cos konkretnego zostalo powiedziane. Konkretnie okreslono o co chodzi i do kgo nalezy teraz inicjatywa. W koncu media pozwalaja nam sie wypowiedziec konkretnie nie tylko przez pryzmat kierowcow albo przedstaiwcieli MF. Protest trwa. Przedstawiciele transportowcow nas rozumieja. Wiadomo ze maja swoje interesy ale rowniez wina obarczaja rzad. Pan Buczek zapowiedzial tez ze nie odpowiada za to co sie wydarzy na granicach w ciagu najblizszych godzin.

Gość z ZMPD był wyjątkowo konkretny. Powiedział, że nie odpowiada za to, co kierowcy zrobią dzisiaj w nocy :shock:
I że winą za całą sytuację tak właściwie to ponosi przestawiciel rządu

NIe dajmy się nikomu reprezentować. Niech MF i ZZ gadają sobie. A my róbmy swoje. Postulaty wszyscy znają. Po co nam wobec tego reprezentacja. NIech MF dokona zmian i już.

Kobosko

Nie narzekajcie jeszcze tak sensownych wypowiedzi o nas nie słyszałem To była naprawdę rzetelna rozmowa na nasz temat.

Back
Do góry