IC Łódź, a tak swoją drogą to szukam nowej partnerki.

Drogi Józku.
Osobiście to nic bym nie zmieniała.
Kancelaria na Potokowej 17 pewnie przystosowana jest dla niepełnosprawnych.
Wjedziesz tam swoim wózkiem inwalidzkim.
Może jest nawet z windą bo to stary poniemiecki bunkier i w razie ataku nuklearnego lub żuli z rynków bedziemy bezpiecznie odpierać ataki.
Mozna jedynie wystapic do wspólnoty aby renegocjowac warunki bo w sumie nie bardzo można się licytowac z palestrą dla której stawki są odpowiednie do zarobków.
Rodową siedzibę mozna obejrzeć w internecie i ewentualnie złozyc wnioski na Lodową co do koloru elewacji.
Ja proponuję zielony kolor.

Witam wszystkich Forumowiczów i przyjaciół z Izby Celnej w Łodzi. 
Dzisiaj z ciekawości i w ramach dnia wolnego przydzielonego przez Naczelnika UCII Łódź zagościłem na Rynku Bałuckim
(chciałem pieniądze za nadgodziny przeznaczyć na nowe gacie finansowe przez Szefa i niebieskie pigułki przepisane przez doktora, ale Pan Naczelnik Jarek powiedział, ze pieniędzy nie ma bo poszły na nagrody dla Szefowej za kontakty z mediami) 
Przy okazji w ramach obywatelskiego zatrzymania chciałem wspomóc moich przyjaciół z urzędu Zdziska (63) i Jasia (60).  
Kolegów nie było, bo grafik nie przewidywał prewencji w w dni targowe.
Ale było fajnie, tu od lat mojej młodości nie zaszły zmiany. 
Trochę się wykosztowałem , ale warto było, zamiast thui zakupiłem piękne zioło na troski, zamiast mąki kilka rozweselających ścieżek,
 a dla sąsiada z parteru Kazika cygaretki marki Mińsk za 4,20 oraz tytoń virginia od takich dziwnych śniadych panów. 
Dla Kazika zrobiłem z zakupów nawet fotki bo on jest podejrzliwy i staroportfelowy (wyjątkowo mogę fotki DIC udostępnić).  
Tak sobie teraz myśle, że ta kontrolowana prewencja to jest u DIC Łódź taka większa troska o naszą lokalną łódzką biedną ojczyznę.
A tak swoja drogą to szukam nowj partnerki. Koleżanki ze służby mile widziane.
Przystojny, dojrzały, stabilny finansowo szuka partnerki. 
Najchętniej blondynki na eksponowanym stanowisku z dużym mieszkaniem.
Może być kwaterunek.