Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale za punkty nie dają nawet kubeczkówJest! Tyle, że na "punkty" ...
Lepiej do biura jak do cywila z tyt. "kaprysu" znaczy się reformy, władzy. bo i tak się zdarza.Tak - hipotetycznie dolicz co tylko możesz nawet nagrody jubileuszowe i oprawy emerytalne a później przeniosą Cię do biura bo taka będzie potrzeba służby i wuj bombki strzeli bo z nocek, wyżywienia, kontrolerskiego itd - zostanie goła pensja i rączka w nocniczku
Dokładnie tak jak piszesz ale ci co nie zaznali alokacji i siłowego ucywilnienia i tak będą się łudzić że to się nie powtórzy.Lepiej do biura jak do cywila z tyt. "kaprysu" znaczy się reformy, władzy. bo i tak się zdarza.
Tak, Tak ucywilnienie było raz i raz była alokacja. Ale jak to mówią pierwsze koty za płoty. Było raz, ścieżka przetarta.
Pewne ryzyko istnieje.
"ja chcę do biura.................do biura......znam wszystkich z opozycji.........................." - Film PSYLepiej do biura jak do cywila z tyt. "kaprysu" znaczy się reformy, władzy. bo i tak się zdarza.
Tak, Tak ucywilnienie było raz i raz była alokacja. Ale jak to mówią pierwsze koty za płoty. Było raz, ścieżka przetarta.
Pewne ryzyko istnieje.
Nie żartuj, jak to nic nie robą .....czekają na emeryturę .... z dobrym przelicznikiem. No ale ok - to teraz pochwal się tym , co Ty takiego robisz - że tak się odnosisz do tych stanowisk? Jeśli wydaje Ci się że robisz ważne rzeczy ...... to albo krótko pracujesz , albo pracujesz długo ale mało intensywnie. Przecież wiesz, że stanowisko zależy od wagi zadań ( nie dotyczy znajomych królika ). Zresztą, na każdym oddziale teraz chyba już są co najmniej eksperci lub byli "komendanci' czyli starsi eksperci. Co nie wiesz co oni u Ciebie robią?To jest tylko kilka etatów w skali KAS, a co robią w naszej służbie ludzie w GRK? Eksperci albo starsi eksperci poukrywani w komórkach gdzie siedzą i nic nie robią.
Ja tylko jestem małym trybikiem z żenującym wynagrodzeniem w trakcie odejścia ze służby. To co robię, robiłem nie ma żadnego znaczenia, nie obchodzi to nikogo oprócz Ciebie chyba...Nie żartuj, jak to nic nie robą .....czekają na emeryturę .... z dobrym przelicznikiem. No ale ok - to teraz pochwal się tym , co Ty takiego robisz - że tak się odnosisz do tych stanowisk? Jeśli wydaje Ci się że robisz ważne rzeczy ...... to albo krótko pracujesz , albo pracujesz długo ale mało intensywnie. Przecież wiesz, że stanowisko zależy od wagi zadań ( nie dotyczy znajomych królika ). Zresztą, na każdym oddziale teraz chyba już są co najmniej eksperci lub byli "komendanci' czyli starsi eksperci. Co nie wiesz co oni u Ciebie robią?
Nie ma co uderzać, te "okruchy" co dostajemy już dawno spadły ze stołu, z tego "okrągłego" też, a na poprawę raczej nie ma co liczyć,Jak to mówią "uderz w stół..."
Nie po to zwijam żagle żeby usiąść do wioseł - na emeryturze co najwyżej do steru, a przy wiosłach to sobie szefowa DAS ze swoją świtą usiądzie.pora zwijać żagle i do wioseł....
W jakim regionie?12 lat służby 4 belczyny starszy spec 4500 netto że wszystkimi dodatkami w miesiącu
Szybka kariera!12 lat służby 4 belczyny starszy spec 4500 netto że wszystkimi dodatkami w miesiącu
Szybka kariera!