miłość do sportu

Modlę się do Pana Boga w pierwszej kolejności o świadczenie mieszkaniowe a w drugiej o podobne atrakcje w dolnośląskim UCS - niestety u nas nie mogłaby wystąpić w main evencie największa gwiazda (dosłownie i w przenośni) - jak Naczelnik UCS Rafał (jest cywilem), ale z chęcią pokibicowałbym pewnej pani zastępcy NUC-S i pewnej pani kierowniczce jednego z referatów postępowania celnego.
"Modlę się do Pana Boga w pierwszej kolejności o świadczenie mieszkaniowe a w drugiej o podobne atrakcje w dolnośląskim UCS - niestety u nas nie mogłaby wystąpić w main evencie największa gwiazda"

Niestety modły nie pomogły .
Największe gwiazdy elity PUCS nie stawiły się na stadionie MOSIR w Redzie w zaplanowanym finale , a przygotowawszy sobie czasownik w smartfonie miałem nadzieję na niezwykle emocje jakie zawsze towarzyszą występom gwiaz .
Nawet nie udzielono odpowiedzi co było przyczyną odwołania występów elity .
Okazało się, że cichaczem zmieniono godzinę z 8 00 na 15 00 i tacy amatorscy komentatorzy sportowi jak ja zostali wyprowadzeni w pole.
Za to wszyscy uczestnicy ( nawet kategoria 60 +, ?) testów sprawnościowych otrzymali radosne podziękowania od pomysłodawczyni .
A byłoy to zaiste ciekawe zawody, pelne rywalizacji, przygotowań i komentarzy .
Obiecano uczestnikom , że za rok odbędą się znowu jako cykliczna impreza sportowa jakże istotne dla zdrowego stylu życia.

Ostatnia edycja:
Jeśli się nie znasz na sugestywnej krytyce i subtelnej ironii to nie obrażaj. Zapewniam Cię że bardzo mnie nauczyło życie zawodowe takiej formy przekazu jaka tobie nie jest zapewnie obca .Mam nadzieje , ze DIAS szybko pozbędzie się owych krewkich f-szy jeśli zarzuty się potwierdzą. Zresztą poziom mentalny w SCS jest już tak podły, że nie warto o tym dyskutować na forum.

Ostatnia edycja:
Jeśli się nie znasz na sugestywnej krytyce i subtelnej ironii to nie obrażaj. Zapewniam Cię że bardzo mnie nauczyło życie zawodowe takiej formy przekazu jaka tobie nie jest zapewnie obca .Mam nadzieje , ze DIAS szybko pozbędzie się owych krewkich f-szy jeśli zarzuty się potwierdzą. Zresztą poziom mentalny w SCS jest już tak podły, że nie warto o tym dyskutować na forum.
Z twej wypowiedzi kipi takie przekonanie i buta jaka charakterystyczna jest dla elektoratu panujących nam przywódców. Cecha nadrzędna: bezmyślne powtarzanie po mediach głównego nurtu.
Ja nie będę tak subtelny i powiem ci wprost: Bez odbioru Bucu.

Z twej wypowiedzi kipi takie przekonanie i buta jaka charakterystyczna jest dla elektoratu panujących nam przywódców. Cecha nadrzędna: bezmyślne powtarzanie po mediach głównego nurtu.
Ja nie będę tak subtelny i powiem ci wprost: Bez odbioru Bucu.
Nie czytaj ps.i u.ju.

Back
Do góry