mikołajkowy prezencik...

• Thread starter Thread starter iwo1983
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wlasnie, a ja zycze wszystkim turysta wytrwalosci i pomyslowosci zeby zadna paczka ujawniona nie zostala ani zaden papieros. Zadnych mandatow, spraw karnych oraz zajec wszelkiego rodzaju! zeby celnicy robili z bagaznika a psy mialy cieczki:) no i oczywiscie, zeby elitarna brygada super komandosow w czarnych workach nigdy na drodze ani w zadnym innym miejscu Was nie dopadla ! zeby kacapy oplaty zmniejszyly a akcyza na polskie fajki poszla 400%:D

ha ha ha ha... :P nawet św. Mikołaj nie ma takiej mocy sprawczej :P

hm.. mozliwe Panie kolego, ale zolle maja;-) za moich czasow przed swietami nawet Wy potrafiliscie zrobic prezencik.. no chyba, ze ktos w same swieta zajechal, ale to juz jest glupota;o

Drogi Panie, no ja nie zamierzam nawet w święta nikomu odpuszczać...uda się komuś-coś dobrze zadekować-chwała mu za spryt :P

Masz racje ruskich to i nawet w swieta trzeba czyscic.. zgadzam sie z Toba calkowicie! :) hihi, a co do ruchu.. hm... no w wigilie to juz nikt nie powinien przyjechac, bo to juz lekka przesada, w sylwestra.. chyba, ze po flache na bezlocwke, ale w care zawsze fajne promocje sa to i tak pewnie nikt nie zajedzie :P

Ambitny

Drogi Panie, no ja nie zamierzam nawet w święta nikomu odpuszczać...uda się komuś-coś dobrze zadekować-chwała mu za spryt :P

a co do świątecznego ruchu,to...zobaczymy...mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle...

Młody,zdolny (chyba),ambitny.Szkoda,że już wypaczony i zarażony nienawiścią do drugiego człowieka.

Back
Do góry