miejsce pracy

pesszarik

Nie mam czasu ale odpowiem ci szybko : wszystko o czym mówisz jest mi lepiej znane jak tobie.
Wszystkie związki walczą i ogólnie i szczególnie.Nie istnieją żadne sprawy ciągnące się latami.
Były wygrywane wczesniej a Kapica ponieważ odebrał koszty dojazdów w szczecinie, jako dyrketor nie może teraz uznać że postąpił niegodziwie, i skarcić jako minister Kapica byłego dyrektora Kapicy.
Sprawa nierówności jest i będzie bo funkcjonujemy na dwóch ustawach i nadal obie będą nadal w SC obowiązywały.
Wlaśnie cały czas o to toczylismy "walki" a ty piszesz jakbyś nas uświadamiał że nowa ustawa przyniesie zrównanie niektórych praw ale w dół .
Nie ważne. Nie masz wiedzy co się działo i dzieje jak widzę choćpisałem o tym nie raz. Może nie doczytałeś.
Masz natomiast rację- trzeba obecnie przejść do działań aby nie dopuścić do tego równania praw w dół, przenoszenia kosztów na pracowników i funkcjonariszy itd - i otym trąbimy, ale potrzebne jest poparcie załogi i to muszą zrozumieć wszyscy.
Niektórym się wydaję podobnie jak w kwietniu 2004 przed alokacją, że to jakiś mit. Otwierano w kwietniu nowe terminale na zachodzie!
I pobudka była z ręką w nocniku.
Jeśli większosć załogi teraz się nie "ruszy" to skutki wejscia ustawy w obecnym kształcie będą znacznie poważniejsze niż alokacja.

W UC Radom w szczególnym nadzorze delegacje

zabrali 6 osobom a pozostałe 40 ma nadal. A niedługo cywile dostaną po 300 zł dodatku i zostanie z całego referat 3 funkcjonariuszy bez delegacji. Tak wygladądają oszczędności wg Kapicy.

W UC Radom w szczególnym nadzorze delegacje

zabrali 6 osobom a pozostałe 40 ma nadal. A niedługo cywile dostaną po 300 zł dodatku i zostanie z całego referatu 3 funkcjonariuszy bez delegacji. Tak wygladądają oszczędności wg Kapicy.

Mało tego - ten dodatek będzie opodatkowany w przeciwieństwie do delegacji!
I kwestią przypadku było kto kaurat był na nadzorze na tego bęc.
A jak staje nadzór to nikt nie wie co z pracownikiem.
chaos itd.
Sprawa pwiersza sie odbyła ale następna dopiero w sierpniu. wakakcje!

w olsztynie zabrali SN, niektórzy! maja dodatki

A jak u was sytuacja z papierem xero, długopisami, bateriami itd?u nas nie ma papieru, żeby skserować np protokoły akcyzowe - stwerdzenie dowództwa - musicie sobie radzić!jest tragicznie

AC

mój wpis do był cytat z mojej wypowiedzi zdaje się z początku stycznia z forum - czemu nie zaoferowałeś konkretnej pomocy a teraz się rzucasz - masz problem to weź sobie rok l-4 chłopie a nie szukaj wrogów na forum, z taką życzliwością wobec ludzi, współpracowników, potencjalnych członków zz to wróże wieloletnie pasmo walki z wiatrakami a przede wszystkim z samym sobą

Back
Do góry