Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W sumie to nie bardzo mnie interesuje czemu nie piszą skoro przemytnicy są tacy dobrzy to powiedz mi kto spalił samochód mojego kolegi. Poza tym trochę już pracuję i wiem że Polska to nie Rosja tu celnik nie przychodzi i mówi daj. Propozycje wychodzą od przemytników którym jest wiecznie za mało. Poza tym nic mnie nie irytuje tak jak branie wszystkich jedną miarą ale o tym pisałem wcześniej. Zdawało mi się że zgadzasz się z tym punktem widzenia ale widocznie tylko mi się zdawało.Pako,mala poprawka,oni ganiaja tam 2-3 razy na zmianie i maja wszystko i wszystkich gleboko w d...bo na pasach stoja ich byli kumple z pracy.Cos mi sie wydaje ze tak bardzo uczciwi ktorzy tu sie wypowiadaja siedza za biurkiem i nie maja mozliwosci brania dlatego takie riposty.np.Marco,Celgos,zobaczcie ile osob to wszystko czyta i nikt nie raczy wiecej odpisac,czy czegos sie boja zeby sie nie wydalo?
Cos mi sie wydaje ze w d... byles i g...widziales.Wyjedz choc raz na jakis czas z Goldapi to moze wiecej zobaczysz i uslyszysz bo jak na razie np.Olsztyn znasz tylko z tablic rejestracyjnych.
Ojej,jaki biedny,pokrzywdzony.Wiesz,jak bedziesz gdzies w markecie to poloz glowe na wage i wcisnij- burak.
To że niektórych z was pozamykali to jest po części z własnej woli jak clenik wychodzi na pas i on pokolei swoich puszcza a jak podchodzi do kogoś obcego i zaczyna szczgułową kontrol a przed nim wyjechał z pięć wozów z klapy to chyba troche sie żuca w oczy ja sam osobiście widziałem takie szopki które sie powtarzają nagminnie. Ale jak celnik sie już dogada z jakimś przemytnikiem który zarobi jakieś godziwe pieniążki i potem ten idzie i na tego celnika zeznania składa bo go ktoś postraszy jakiś policjant mocniej krzyknie i ten zaczyna śpiewać to jest naprawde skończony idiota ale taki już też na granice nie przyjedzie więcej. Może i wszyscy z was nie biorą nie widziałem to nie moge oskarżać a nawet jak bym widział to bym nie ostarżył bo co mi do tego wasza rzecz.