LOTNISKA -do boju

G

Guest

Gość
Koledzy i koleżanki z OC na lotniskach- jesteście bardzo medialni - przyłączcie się już mówia wszędzie o przejściach na wschodzie o portach w Gdyni i Gdańsku pora na LOTNISKA pokażcie że jesteście z nami

jak usłyszymy (my i europa a może i świat) o pierwszym samolocie który nie odleciał o czasieto będzie nasza wygrana. A WZP kiedys podziękujemy

cześć na pewno szkoda że mniejsza ale podbno cargo bedzie stało pt i so BRAWO! jak zwykle tylko OS sie wyłamie lizusy,nieroby i przydupasy naczelstwa

Anonymous napisał:
jak usłyszymy (my i europa a może i świat) o pierwszym samolocie który nie odleciał o czasieto będzie nasza wygrana. A WZP kiedys podziękujemy

nie wieze Wielki Mario SZ. powrocil na lotnisko jego kolebka , i co bedzie robil sprawy na PLAYBOYAH :wink:

zobaczymy jak te lotnisko się jutro pokarze.....ale mam złe przeczucia,boją sie o cieplutkie stołki z dala od jakiejkolwiek pracy......

Anonymous napisał:
Okecie jutro nie pracuje.
Przez ostatnie 3 lata straciłam wiare w mundur, jednmość.KOCHANI-jeśli to nam wyjdzie- będę naprawdę mocno DUMNA...z nas!!!! z WAS...i z siebie-bo wewnetrznie tez mam cykora, ale wchodzę w TO! po weekendzie czekamy na info o sytuacji w pracy!
Naprawdę ....duma mnie rozpiera!!!!!! a jutro rozerwie :-)

Jasionka nie odprawia

Anonymous napisał:
Dziś rano podali w "3", że Jasionka stoi... Brawo!!!
Dokładnie od rana sam Kierownik samoloty odprawia. Media sie zlecialy i trabią ze pierwsze lotnisko w Polsce stoii. Jutro podobno to samo nikogo na zmianie!!! :lol:

Back
Do góry