Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
D...cie fleki jak stare klajcbaby. Za PO nie doszło jeszcze do takiej sytuacji jak teraz bo nie zdążyli. Gdyby pociągnęli tak szybko jak obecni władcy to też by się miśki znalazły. A jak myślicie skąd one nagle tak szybko się przenicowały? Plan już był. Ot co !
W art. 147 ust. 8 - czlonek korpusu sluzby cywilnej moze dostac propozycje przeniesienia na funkcjonariusza sluzby c-s i staz pracy wlicza mu sie do okresu sluzby.
Co to ma byc? Furtka dla misiewiczow?
Wszystko ,, dla dobra służby ,,Piszesz o Zrzeszeniu. To prawda. Gratulujemy im awansów i apanaży. Przewodniczący ZZ z Krakowa wchodzącego w skład Zrzeszenia został zca Naczelnika a Przewodnicząca Zrzeszenia przeniesiona została z postępowania do dochodzeniówki. To tylko suche fakty, żadnych wniosków ale mówią mi ludzie, że negują naszą pikietę tak jak krytykowali do końca projekt obywatelski i to jest zastanawiające
Tylko że w scs nie wszyscy będą funkcjonariuszami. Dlatego staż z poprzedniego miejsca pracy będzie zaliczony. To chyba logiczne.
Już dotarło do mnie 35 nazwisk misiewiczów wraz ze swoimi promotorami ...
Będzie jazda w MF !!!!
Wszystkie zostaną przekazane konkurencji !!! Myślę , że będzie to ważnym atutem w kampanii wyborczej !!!!!
A z czego wynika że fc nie będzie miał zaliczonych do stażu wszystkich lat?
Bolo jakich emek ?ze stanowiska ssc i mf w sprawie projektu obywatelskiego - od 1999
jako staż ogólny jak najbardziej - ale nie do emek