LISTA AWANSOWANYCH I PREMIOWANYCH

mecenas1

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
MOI DRODZY. TUTAJ WPISUJCIE OSOBY, KTóRE DOSTAłY AWANS LUB PREMIę WRAZ Z KRóTKIM UZASADNIENIEM. TAKIE DANE NALEżą DO SFERY INFORMACJI PUBLICZNEJ WIęC BEZ STRACHU.

Hehe. Lista awansów jak zawsze ściśle tajna. Niektórzy nawet jak ich spotkasz w drodze po zieloną teczkę to mówią, że idą na szkolenie. A zresztą co to za awanse te kilkadziesiąt złotych na ręke, czasem stówa z ogonem, no chyba, że się jest w GTW. Nie wiem czy te drobniaki równoważą wzrost inflacji za te wszystkie lata, przez które człowiek na nie czeka. Chleb drożeje, kiełbasa drożeje, prąd, gaz, woda ehh szkoda gadać

Ten miód :?: też nie dla mnie. Znów te same osoby, przydupasy, a nawet podpadziochy, które zapunktowały tu i tam, a teraz zbierają plony...

Despero przedarł się dziś dyskretnie do sali, gdzie przydzielano awansiory i oto jego spostrzeżenia.
Po pierwsze primo: Pan Dyrektor w końcu w dobrym humorze, dziękował, gratulował, mówił, że będzie pamiętał. Nie wiem co powiedział Z-ca bo mówił chyba sam do siebie.
Po drugie secundo: Nominacje były w 5 kategoriach: stopień, stanowisko, dyplom, podwyżka, nagroda. Niektrórzy byli nominowani w kilku. Za co premiowali 1) po raz 10 za budowę i obsługę otwarcia UC Londyn 2) za pokazy karate 3) za obsługę Zefira 4) za gnębienie niegrzecznych 5) za kierowanie pojazdem służbowym 6) niektórych za kompetencje, wiedzę i urodę.

Co dostał Despero, tego nie wie nikt :D

po trzecie primo: źle nie jest - niektórzy ledwo mieścili sie w mundur :shock:

Co prawda to prawda :D Bufet IC i UC podobno dwukrotnie zwiększył obroty. Kiedy Despero tam nie zajdzie, żeby kupić papierosy (bo z przemytu nie pali, jak niektórzy) to jest tłum i wszyscy wpierniczają, aż się uszy trzęsą. Dodając do tego kanapki przyniesione z domu otrzymujemy funkcjonariuszy o wymiarach 1,5 m / 2 m. Nie dziwię się teraz, że tak szybko zszedł materiał w Logistyce. Niektórzy na mundur potrzebują ilość, jak wystarczyłaby na ożaglowanie "Daru Młodzieży"

to się chwali, a że większość ma wyższe wykształcenie, wiec każdy kg więcej obywatela z wyzszym wykształceniem, jest dobrem narodu :shock:

NAZWISKA

OK, ale przejdźmy od ogółu do szczegółu - proszę o nazwiska. Chyb ustawa o ochronie danych osobowych na forum nie obowiązuje!

Despero nie poda nazwisk bo większości ludzi awansowanych nie zna i znać ich nie pragnie. Właściwie rozłożyło się sprawiedliwie, czyli najwięcej dla KW, FI, LG, klanu z Sokółki i okolic. Tzw. "młodzi niczym nie wyrózniający się merytoryczni" z UC dostali jakieś podwyżki, chyba te po 100 PLN, które Whitebocki załatwił. Sala pękała w szwach podobnie jak mundury niektórych. Granicy nie było

KOnkrety

Ale konkretnie kolego Despero. Dam pytania pomocnicze:
1. Jozin z Bazin dostał?
2. LG Life's good - ktoś dostał?
3. OC, oprócz Romka ktoś pouczył?
4. Mafia Sokólska - kto?
5. Znajomi z Miltransu?

1. Nie
2. Kierowcy + Kontraktorzy
3. Kilka osób
4. -----------
5. Wszyscy

do białystok

Wy tam widzę macie niezłą jazdę w firmie. Specyficzne poczucie humoru ?

Jako anegdotę przytocze autentyczną historię ze spotkania towarzyskiego z moim kolegą z lat studenckich w Lublinie osiadłym w Whitestoku.
Po kilku latach niewidzenia, spotkaliśmy się na weselu wspólnego kolegi. Ciekawy szczegółów zapytałem o wrażenia życie za Bugiem.
Po dłuższym namyśle kolega we właściwy sobie sentencjonalny sposób odparł:
- w trakcie zorganizowanej przez nas prywatki pytając jednego z gości "czego się napije" otrzymałem odpowiedź - "nie piję ponieważ przyjechałem samochodem marki MAZDA"
Po ustaniu wybuchu śmiechu, więcej pytań nie było.
Rozumiem do dziś dlaczego nie jest wam lekko.

Pozdrawiam

Anegdota

Ale anegdota świetna :lol: :lol: , czytaj człowiecze jaki jest temat postu i jeśli masz coś do dodania to tylko na temat.

KONIEC

OGŁASZAM KONIEC TEGO POSTU. NIC SIĘ Z NIEGO NIE DOWIEDZIAŁEM TO CO CHCIAŁEM. JA AWANSU ANI PREMII NIE DOSTAŁEM, A TYLE ZDROWIA W 2007 DLA SŁUŻBY ZOSTAWIŁEM... :oops:

były, były awanse i na granicach
Naczelniki osobiście rozwozili mocno zasłużonym zielone teczuszki.

AWANSE wrzesień 2008

Minęło pół roku, więc wracam do sprawy. Mowa o AWANSach.

Czy będą/były?
Gdzie?
Jak dużo?

-- pytam oczywiście tylko tak z ciekawości --

----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------

Właśnie sam w obiektywie zobaczyłem (chyba ze 2 minuty). Awanse były i to może z 50 osób a przecież pewnie mogli przyjść tylko ci fotogeniczni.

Ostatnia edycja:
despero

Wiadomo że despero jest z Izby, że pali faję, że dostał awans, że lubi mieszać... ciekawe kim jest despero :)

Wiadomo kim - zaufanym władzy. Ewentualnie stanowisko kierownicze lub zastępca. Ważna uwaga - udaje plebs i stwarza pozory, że trzyma z nami (zwykłymi funkcjonariuszami) sztamę. Przecież awansować w styczniu to był wyczyn... Trzeba było co najmiej na ochotnika zgłosić się na granicę w czasie protestu...

Back
Do góry