KTO Z SIWYM?

Sławek!!!! wierzę, że czujesz, jakim balastem zostałeś obarczony... Balastem zaufania celników z nizin płacowych vel widełkowych. Jesteśmy z Tobą! Nie unikniesz tego obowiązku. Brać Cię wybrała! Do boju!!!
Północne izby z Tobą!!!!!

z Koroszczyna propnuje Pana Michała Zająca kierownika WZP -- ma wyksztalcenie i nie oporow przed parca na pasach --- pozatym jest uparty i zna problemy prostych celnikow ....... -- sadze ze bylby idealnym kandydatem na przedstwiciela Koroszczyna w tej delegacji -- jest bardzo dobry merytorycznie

Kto zna tego człowieka. Warto mu zaufać?

Cywile, którzy protestują też są z Siwym. Czas wreszcie zakopać podziały, stworzyś silny, wspólny związek, a łamistrajków napiętnować!

znam Pana Michala Zająca --- to człowiek godny zaufania i napewno niezawiedzie --- pomogl wielu swym podwaladnym gdy byli w potrzebie .. moim zdaniem idelany kandydat na przedstwiciela

Panie Sławku!
Jak Pan widzi stał się Pan naszym przywódcą , ma Pan nasze poparcie a pańska władza prawdziwa legitymizację, to forum a nasze wpisy vox populi(celnicze). Może trzeba założyć nowy związek pod Pana przywództwem? nie znam się na tym ale coś z tym poparciem musi pan zrobić
pozdrawiam
celnik ze wschodu

Panie Siwy
wydaje mi się że musimy się dogadać z porozumieniem białostockim, bo tylko oni są widoczni w mediach,
sami przywłaszczają sobie ten spontaniczny oddolny zryw, więc trzeba zwrócić na to uwage że to nie jest ich inicjatywa ale oddolna, i niech to sami wyartykuują w mediach.

ale należy również wykluczyć z rozmów Fołtę.

celnik

Do P. Siwego

Panie Siwy!
Został Pan wykreowany na przywódcę tego protestu, i dobrze, musimy mieć jakiegoś przedstawiciela. Mamy nadzieję, że nas Pan nie zdradzi. A teraz do rzeczy, ten pomysł z przedstawicielami z każdego urzędu albo z kazdej izby, wydaje mi się jest niezły. Trzeba jednak działać szybko, bo jak media zrobią z kierowców męczenników, a znas oprawców, to stracimy i tak już małe poparcie. W tej całej sytuacji jest bardzo dużo emocji ( to zrozumiałe), ale trzeba to jakoś ogarnąć. Jeżeli zgadza się Pan reprezentować nas, to proszę o podanie numeru telefonu lub jakiś kontakt. Mam nadzieję, że ma Pan namiary na MF i może Pan zorganizować jakieś negocjacje. Proszę się szybko określić i odpowiedzieć na tym forum. Musimy zacząć działać!!

celnik z Dorohuska

Re: Do P. Siwego

Dorohuski napisał:
Panie Siwy!
Został Pan wykreowany na przywódcę tego protestu, i dobrze, musimy mieć jakiegoś przedstawiciela. Mamy nadzieję, że nas Pan nie zdradzi. A teraz do rzeczy, ten pomysł z przedstawicielami z każdego urzędu albo z kazdej izby, wydaje mi się jest niezły. Trzeba jednak działać szybko, bo jak media zrobią z kierowców męczenników, a znas oprawców, to stracimy i tak już małe poparcie. W tej całej sytuacji jest bardzo dużo emocji ( to zrozumiałe), ale trzeba to jakoś ogarnąć. Jeżeli zgadza się Pan reprezentować nas, to proszę o podanie numeru telefonu lub jakiś kontakt. Mam nadzieję, że ma Pan namiary na MF i może Pan zorganizować jakieś negocjacje. Proszę się szybko określić i odpowiedzieć na tym forum. Musimy zacząć działać!!

celnik z Dorohuska

Panie Siwy, na antenie TV nie kłóć się Pan z Fołtą (jak coś masz do niej powiedz prywatnie) tylko podkreśl, jakie są straty spedytorów, transportowców itp. i że jest to kwota niewspółmierna do naszych podwyżek (nawet tych o 1500 zł.). Aktualne straty pokryłyby nasze podwyżki o 1500 zł. na kilka lat zapewne

Jestem z OC wewnętrznego czytam i śledzę forum. Poniedziałek powinien być kolejnym dniem protestu w IC, UC, OC wewnętrznych

Ludzie pomyślcie ....Siwy był na rozmowach i jak narazie to dupa blada ... co to jest 500zł :?: :?: :?:
Ludzie z Opola mówią że od kilku miesięcy Siwy biega po biurach poselskich i prowadzi rozmowy z politykami głównie PO o tym że chce rzadzić Izbą w Opolu.
Nie wiem czy można mu do końca ufac :!:

Back
Do góry