KTO Z SIWYM?

Sławek!!!! wierzę, że czujesz, jakim balastem zostałeś obarczony... Balastem zaufania celników z nizin płacowych vel widełkowych. Jesteśmy z Tobą! Nie unikniesz tego obowiązku. Brać Cię wybrała! Do boju!!!
Północne izby z Tobą!!!!!

z Koroszczyna propnuje Pana Michała Zająca kierownika WZP -- ma wyksztalcenie i nie oporow przed parca na pasach --- pozatym jest uparty i zna problemy prostych celnikow ....... -- sadze ze bylby idealnym kandydatem na przedstwiciela Koroszczyna w tej delegacji -- jest bardzo dobry merytorycznie

Kto zna tego człowieka. Warto mu zaufać?

Cywile, którzy protestują też są z Siwym. Czas wreszcie zakopać podziały, stworzyś silny, wspólny związek, a łamistrajków napiętnować!

znam Pana Michala Zająca --- to człowiek godny zaufania i napewno niezawiedzie --- pomogl wielu swym podwaladnym gdy byli w potrzebie .. moim zdaniem idelany kandydat na przedstwiciela

Panie Sławku!
Jak Pan widzi stał się Pan naszym przywódcą , ma Pan nasze poparcie a pańska władza prawdziwa legitymizację, to forum a nasze wpisy vox populi(celnicze). Może trzeba założyć nowy związek pod Pana przywództwem? nie znam się na tym ale coś z tym poparciem musi pan zrobić
pozdrawiam
celnik ze wschodu

Cywilni, którzy protestują dołączą się do Pana Sławka. Stwórzmy jeden związek, który nas nie sprzeda.

Panie Siwy
wydaje mi się że musimy się dogadać z porozumieniem białostockim, bo tylko oni są widoczni w mediach,
sami przywłaszczają sobie ten spontaniczny oddolny zryw, więc trzeba zwrócić na to uwage że to nie jest ich inicjatywa ale oddolna, i niech to sami wyartykuują w mediach.

ale należy również wykluczyć z rozmów Fołtę.

celnik

Do P. Siwego

Panie Siwy!
Został Pan wykreowany na przywódcę tego protestu, i dobrze, musimy mieć jakiegoś przedstawiciela. Mamy nadzieję, że nas Pan nie zdradzi. A teraz do rzeczy, ten pomysł z przedstawicielami z każdego urzędu albo z kazdej izby, wydaje mi się jest niezły. Trzeba jednak działać szybko, bo jak media zrobią z kierowców męczenników, a znas oprawców, to stracimy i tak już małe poparcie. W tej całej sytuacji jest bardzo dużo emocji ( to zrozumiałe), ale trzeba to jakoś ogarnąć. Jeżeli zgadza się Pan reprezentować nas, to proszę o podanie numeru telefonu lub jakiś kontakt. Mam nadzieję, że ma Pan namiary na MF i może Pan zorganizować jakieś negocjacje. Proszę się szybko określić i odpowiedzieć na tym forum. Musimy zacząć działać!!

celnik z Dorohuska

Re: Do P. Siwego

Dorohuski napisał:
Panie Siwy!
Został Pan wykreowany na przywódcę tego protestu, i dobrze, musimy mieć jakiegoś przedstawiciela. Mamy nadzieję, że nas Pan nie zdradzi. A teraz do rzeczy, ten pomysł z przedstawicielami z każdego urzędu albo z kazdej izby, wydaje mi się jest niezły. Trzeba jednak działać szybko, bo jak media zrobią z kierowców męczenników, a znas oprawców, to stracimy i tak już małe poparcie. W tej całej sytuacji jest bardzo dużo emocji ( to zrozumiałe), ale trzeba to jakoś ogarnąć. Jeżeli zgadza się Pan reprezentować nas, to proszę o podanie numeru telefonu lub jakiś kontakt. Mam nadzieję, że ma Pan namiary na MF i może Pan zorganizować jakieś negocjacje. Proszę się szybko określić i odpowiedzieć na tym forum. Musimy zacząć działać!!

celnik z Dorohuska

Panie Siwy, na antenie TV nie kłóć się Pan z Fołtą (jak coś masz do niej powiedz prywatnie) tylko podkreśl, jakie są straty spedytorów, transportowców itp. i że jest to kwota niewspółmierna do naszych podwyżek (nawet tych o 1500 zł.). Aktualne straty pokryłyby nasze podwyżki o 1500 zł. na kilka lat zapewne

może niech Siwy zostanie przewodniczącym naszego Związku Zawodowego celników wykreowanego przez nas na forum

Jestem z OC wewnętrznego czytam i śledzę forum. Poniedziałek powinien być kolejnym dniem protestu w IC, UC, OC wewnętrznych

Ludzie pomyślcie ....Siwy był na rozmowach i jak narazie to dupa blada ... co to jest 500zł :?: :?: :?:
Ludzie z Opola mówią że od kilku miesięcy Siwy biega po biurach poselskich i prowadzi rozmowy z politykami głównie PO o tym że chce rzadzić Izbą w Opolu.
Nie wiem czy można mu do końca ufac :!:

Back
Do góry