KTO Z SIWYM?

G

Guest

Gość
Z tego, co rozumiem, Siwy nie podpisał porozumienia. Osobiście uważam, że jest to jedyna osoba, która może dać znak do przerwania protestu. Związki zawodowe, które dotychczas nas reprezentowały podpisałyby wszystko, co im by podsunęli...
NIE MOŻEMY TEGO ZAPRZEPAŚCIĆ. JEST SZNASA NA STWORZENIE NOWEGO, SILNEGO ZWIĄZKU. J
estem z Przemyśla i proponuję, aby Przemyśl stanął murem za Sławkiem Siwym. Co na to Medyka, Korczowa, Krościenko, Jasionka i Urzędy?

Oczywiście, że nie podpisałem tego czegoś. Miałem największe wsparcie ze strony Wiktora Gila. Jestem przekonany, że Organizacje Związkowe Zrzeszone w Federacji ZZSC odrzucą pilnie ten haniebny Projekt forsowany przez Jacka S. Ja już go odrzuciłem w trakcie rozmów, co zostało wszem i wobec zakomunikowane w MF.
TO COŚ nie zawiera żadnych gwarancji, a kwota 500zł brutto(razem z tym 245zł, które już jest i tak zagwarantowane w budżecie) jest wręcz kpiną z celników i świadczy o niezrozumieniu tego jak celnicy tracili na uposażeniu w ostatnich latach.

Panie Sławku! więc co dalej????? stajemy w przyszłym tygodniu? Niech Pan rzuci na forum jakiś pomysł! Poniedziałek już tuż tuż...

[/b]Panie Sławku, niech Pan skoordynuje nasze dzialania. Zacznijmy od tego, czy mamy tworzyć natychmiast nowe ZZ. My za Panem murem, podpisujemy się od razu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam serdcznie Panie Sławku
znam osobisście Pana Wiktora Gila i wiem ze potrafi zarówno stanowic
mocne wsparcie jak i dobrego doradce w ciezkich chwilach -- pracowalem z nim kiedys w jednej zmianie --- moim zdaniem trzeba wytrwac -- ofetra moze i powinna byc lepsza bo poki co rzucja na ochłapy --- kolejki na przejsciach rosna -- kolejki tirow sie zwikszaja --- stacje kolejowe obslugujace takei jak w malaszewiczach sa zapchane wagonami z gazem i paliwami --- totalkna blokada jezeli potrwa to jescze kilka dni zacznie paliwa i gazu brakowac bo od "wielkiego brata" nic nei wjezdza --- tzreba to ciagnac dalej ----teraz trzeba wytrwac --- duzo ludzi w Pana wierzy ........

Panie Sławku.
Jest pan jedyną osobą, która może mówić w imieniu obecnie protestujących celników. Związki od początku nie przyznawały się do tej akcji, więc niech teraz nie stają na czele protestu.
Niech pan powie, co mamy robić. Jasno i wyraźnie.

Anonymous napisał:
Z tego, co rozumiem, Siwy nie podpisał porozumienia. Osobiście uważam, że jest to jedyna osoba, która może dać znak do przerwania protestu. Związki zawodowe, które dotychczas nas reprezentowały podpisałyby wszystko, co im by podsunęli...
NIE MOŻEMY TEGO ZAPRZEPAŚCIĆ. JEST SZNASA NA STWORZENIE NOWEGO, SILNEGO ZWIĄZKU. J
estem z Przemyśla i proponuję, aby Przemyśl stanął murem za Sławkiem Siwym. Co na to Medyka, Korczowa, Krościenko, Jasionka i Urzędy?

Trzymamy z wami koledzy!!! Jestem z Wa-wy fala aresztowań rozpoczęła sie właśnie u nas w 2003 roku ale wtedy jeszcze do was nie docierało co się zaczyna dziać. Teraz nie można popuścić a nie chodzi o 500zł chodzi o emerytury to jest teraz najważniejsze. ONI nie dadzą więcej bo budżet nie przygotowany ale nie dajmy się trzymajmy się razem koledzy bo nas zniszczą.Debile prokuratorzy powinni ponieść konsekwencję swoich bezprawnych poczynań!!!! kto jest za niech ciągnie protest powinno się powołać komisję do sprawdzenia działań prokuratorów a winni bezprawnych działań powinni ponieść konsekwencje prawne do utraty stanowisk włącznie. Jesteście z nami???? To dążcie do tego. Odezwa do żon celników aresztowanych poprzyjcie to żądanie i niech prokuratorzy którzy chcieli wypłynąć na bezprawnych swoich poczynaniach poniosą konsekwencję nie dajcie sie omamić 500 zł to nie o to chodzi!!! W każdej chwili może to spotkać każdego z was a i wasi naczelnicy i dyrektorzy którzy akceptowali takie działania są nie w porządku!!! Zróbmy coś z tym tu został naruszony nasz honor.
Sławku Siwy odezwa do ciebie żądaj dla wszystkich żeby prokuratorzy ponieśli konsekwencje bo nie odpuścimy im tego. Jesteśmy z tobą!!!

Siwy zabierze do MFu na negocjacje np. po jednej osobie z przejść które rozpoczeły protest. Tylko wiarygodne osoby. Wybierajcie przedstwicieli i zgłaszajcie Siwemu. Tylko ni ejakichś naczelników lub przydupasów :lol:

z Koroszczyna propnuje Pana Michała Zająca kierownika WZP -- ma wyksztalcenie i nie oporow przed parca na pasach --- pozatym jest uparty i zna problemy prostych celnikow ....... -- sadze ze bylby idealnym kandydatem na przedstwiciela Koroszczyna w tej delegacji -- jest bardzo dobry merytorycznie

MEDYKA JEST Z TOBą. STANISZEWSKI JUZ DAWNO SIE SPRZEDAł, JESZCZE W RZEPINIE. NIECH Z TA KULA DO DOMU SPIER...LA.
BęDZIE TAKA POTRZEBA TO BęDZIEMY SKłADAć WYPOWIEDZENIA Z PRACY

Panie Sławku !
Nasza nadzieja w Panu...zaś myślą by otumanić,nakłamać ,oszukać..oby tylko mieć problem z głowy...pracuje w Służbie juz 16 lat ,przeżyłam protesty ,strajk włoski,i wiele czczych obietnic..pracując na granicy zachodniej ...dzis podzielam losy alokantów wyrzuconych daleko od domu do pracy ku chwale Służby, wiode los tułaczy na dwa domy...ale jak patrze na to co się dzieje..to łza kręci sie w oku ...nigdy czegoś takiego nie widziałam...takiej solidarności całej braci celniczej ze wschodu ,zachodu ,północy i południa....wiem ,że kiedy szłam do pracy w czwartek w Izbie niewiele sie mówiło ..czasem gdzieś cicho szeptem ...ale po południu wszyscy podlewali kwiatki..na weekend....w piatek wiatr i szum w budynku ...Brawo !!!!! Siła w Nas .Malutki ogień można zgasić ale ten pozar pali sie za mocno ...Wierzę ,że godnie będzie Nas Pan reprezentował...wierze ja i wszyscy...

Anonymous napisał:
Staniszewski to zdrajca sprawy celnej

Jacek S. powinien wrócić do pracy operacyjnej ze swoim PSEM!
Chyba nadaje sie tylko do tej roboty!???? :oops:
Kończ waść panie Jacku...wstydu oszczedz!!!!! :twisted:

Back
Do góry