Kryzys

• Thread starter Thread starter miś uszatek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
M

miś uszatek

Gość
Szanowni buntownicy :)
Jeszcze miesiąc czy 2 i będziemy sie cieszyć, że pracujemy tu gdzie pracujemy. O jakim strajku piszecie ? - bieda idzie moi drodzy i nikogo nie stać na strajk - taka prawda. Sami widzicie ile firm wokół sie kładzie a to dopiero początek, bo jeszcze jest koniunktura - Święta. Za miesiąc bedzie gorzej i szanowne ZZ o tym wiedzą i zdaja sobie sprawę że g .... będzie ze strajku, bo też patrzą na swoje tyłki, ale nawoływać trzeba :). Patrzę na to realnie, po prostu

miś u.

Buntownicy ? No niezłą masz opinię o kolegach i koleżankach. Weź swoje zabawki, spadaj na swoje podwórko, albo zapadnij w sen zimowy, nie budź się więcej i nie siej tu fermentu. Jak się boisz o swój tyłek i kryzys to wyjedź do Irlandii lub innego kraju miodem płynącego.

Do Misia Uszatka

Misiu Uszatku,kryzys w Cle to my mamy od 10 lat,na nic nas nie stać,w banku z tymi zarobkami nie dadzą nam nawet kredytu , bo nie mamy zdolności kredytowej,a kto ten kryzys wywołał,odpowiedz sobie sam i nie pisz głupot.Przeżylismy stan wojenny i inne dziadostwa,a to, że chcemy normalności to nazywasz nas buntownikami.Jesteś z innej bajki,a my twardo stąpamy po ziemi.

no a ja Ci mówię

że jeszcze wspomnisz me słowa. Będzie kiepsko w naszej krainie i to już niedługo, a my będziemy się cieszyć że robimy w budżetówce. Taki prosty osobnik jak Ty pewnie wyjedzie na Wyspy, bo mu Państwo nie da emerytury mudurowej. Na co Ty liczysz ? Tendencja idzie w odwrotnym kierunku osiołku. Nie wiem czy ludzie są ślepi czy nie chcą tego widzieć. Konformizm ZZ bije na głowę ? Wake up. Nie wiem czy wiesz ale na Litwie już są opóźnienia z wypłatami dla budżetówki. Nasz min. R jeszcze próbuje mówić że kryzys nas omija, ale niedługo będzie musiał to potwierdzić. Zaczniesz kumać jak poleci kilku znajomych z prywatnych firm, o ile już nie są na bezpłatnych urlopach

nieszczęśliwcy

przecież zawsze można sie zwolnić :). A Wy tu czuby siedzicie i narzekacie

Back
Do góry