Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
koledzy z Hrebennego mówią że podobno jedna cała zmiana na kwarantannie tj z 30 os i są potwierdzone przypadki COVIDMoże ktoś chciałby podzielić się na forum nowymi informacjami o sytuacji na granicy wschodniej, bo chyba jest o czym? Czy cicho sza i tylko więcej, więcej....?
Cała zmiana tj 30 osób to na bogato chyba razem liczone z biuremkoledzy z Hrebennego mówią że podobno jedna cała zmiana na kwarantannie tj z 30 os i są potwierdzone przypadki COVID
i psem służbowym.Cała zmiana tj 30 osób to na bogato chyba razem liczone z biurem
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Jeśli przypadkiem akurat jest na tej zmianiei psem służbowym.
E, raczej ma grypę, albo kicha... na robotę, nie dla psa kiełbasa...najwyżej dać mu wolne i niech się wybiegaJeśli przypadkiem akurat jest na tej zmianie
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Trzymajcie się.Piąty Referat Realizacji w Bielsku-Białej wyłączony - koronawirus. Uważajcie wszyscy na siebie. Pozdrawiam.
Podpisuję się pod życzeniami. Trzymajcie się Koledzy !!!!!Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Trzymajcie się.
Nie ma i nie będzie. Covid jak zobaczył jaki tam syf to się załamał i uciekłCZY KTOŚ WIE JAKA JEST SYTUACJA W OCD DOROHUSKU ? (CZY SĄ JAKIEŚ PRZYPADKI KORONOWIRUSA. JAKA JEST SYTUACJA?)
Może Ci co tam zostali, już się "zahartowali"Nie ma i nie będzie. Covid jak zobaczył jaki tam syf to się załamał i uciekł
... dając się zeżreć ...Tylko ginie...
cat, gutek_pl, czwschód. - Ale wam bije na dekiel.
Eee ... raczej gość nienawykły do treści pozawerbalnych ...Znowu jakaś prowokacja ze strony Pani redaktor?