Korespondencja z Radą Ministrów w sprawie projektu ustawy o SC - uwagi do projektu

powyższe należy podkreślić

.....................................................

Ostatnia edycja:
Widzę, że nie tylko ze mną Pan tu wlaczy :D
Potrafi Pnaczasem dostrzec, że kto godzi "jedynie słuszne" plany SSC, jest niemoralnym degenratem :D
Skąd więc te ataki także na mnie? Bierze Pan czasem "coś" (legalne dopalacze) i myli adwersarzy?:D
Niech pan lepiej "zejdzie" ze mnie i skieruje swe siły i możliwości tam gdzie faktycznie mogą się przydać- nieprawda że tak będzie lepiej ?

O rany! Panie ciesielski - znów pokrętnie, znów niezrozumiele i znów nie na temat! Prosze się pilnować tutułów wątków!

A w sprawie skarg i wniosków to do moderatorów pan pisz, albo do ... "Przyjacióki". "(...) nieprawda że tak będzie lepiej ?"

edit- Dla jasności dla pana ciesielskiego: Skąd chory pomysł, ze ja z kimś walczę??? Sławka Siwego bardzo cenię za to co robi i co rzeczowo, przejrzyście i merytorycznie pisze. Od pana tego nie doczekam się pewnie nigdy, a spam na tym forum tylko w karczmie może pan uprawiać. Hmmmm... a może sam pan odstaw te sugerowane mi dopalacze ... "naprawdę tak bedzie lepiej"

Ostatnia edycja:
Back
Do góry