Mam odmienne zdanie o działalności ZOI ZZ Celnicy PL w IC Przemyśl. Wydaje się, żę Funkcjonariusze także. Powoli, ale stale przybywa bowiem członków ZZ Celnicy PL w IC Przemyśl. Jesteśmy już najliczniejszym Związkiem w IC Przemyśl, co świadczy o zaufaniu jakim obdarzają naszą organizację Funkcjonariusze w Waszej Izbie.
Obecnie zmieniły się władze Związku, gdyż Andrzej zrezygnował - został jednymz WICE, co notabene już wczesniej sygnalizował - nie jest to łatwy chleb. Przewodniczącym został Tomasz Ziobrowski. Jeżeli macie jakieś sprawy do podjęcia to proszę je zgłosić, a nie pisać później, że coś nie zostało podjęte i że nie słychać o działalności Związku.
Ad. dalszej części wpisu. Nieustannie słyszę o naciąganych post. dyscyplinarnych i nie tylko u Was. Sam tego doświadczyłem na własnej skórze, ale ani przez chwilę nie zawahałem się, by z tego powodu tracić honor i odpuszczać, choć nie wiedziałem jeszcze wtedy jak zachowają się członkowie i czy wyrażą zgodę na moje zatrudnienie w Związku. Mimo, iż moja praca w Związku nie jest dana raz na zawsze, a mam rodzinę, nie żałuję, że nie zaprzestałem działać. Powiem szczerze, że czuję wiatr w żagle i wiem, że ZZ Celnicy PL dopiero się na dobre rozkręca. Działamy od pocz. 2008 roku i jesteśmy jedynym Związkiem w SC, któremu porzybywa członków. Stale i sukcesywnie rośniemy w siłę. Jestem dzisiaj przekonany, że zbliża się dla nas wielkimi krokami bdb czas, tzn. jeszcze lepszy niż także dobra przeszłość.Nadchodzi 7 lat tłustych, choć wcale nie było chudych
Dziękuję wszystkim, którzy udzielają nam wsparcia poprzez przystąpienie do Związku
CELNIKU ZDEKLARUJ SIĘ! DZIAŁAJ!