Komunikat

Mam wrażenie że co niektórzy z zolli uchwycili kawałek nieba bo tacy butni są.Tylko należy pamiętać że upadek jest bolesny a tym bardziej im wyżej się siedzi lub jak wysoko nosi się głowę.BO FORTUNA KOŁEM SIĘ TOCZY:o:o:o:o

Wiesz jak czytam Twoje wypowiedzi , to mndli mnie . Proszą bo muszą! Może i łamią przepisy ale za własne pieniądze to wy i państwo ich okrada . Sami dokładnie wiecie że większość sklepów itd. utrzymuje się dzięki takim którzy kontynują ten proceder bo za uczciwie zarobione pieniądze można zrobić opłaty i ledwo starczy do kolejnej wypłaty a jeżeli jesteś innego zdania to po co tyle krzyku o podwyżki dla SC jak zarabiasz ponad dwa tysiaki to i tak to jest drugie tyle co zarabia zwykły robol czyli powinieneś żyć ponad stan!,,Całują po piętach '' widać lubisz poniżać innych a nie lubisz być poniżany,, szanuj innych a będziesz szanowany''.Wcale nie jesteś lepszy od tych ludzi mimo tego że to jest Twoja praca jesteś gorszy od tzw. ,,turystów''nie masz ludzkich odruchów. Sami też sobie zaprzeczacie w jednej wypowiedzi piszecie że jesteście zastraszani a w drugiej że całują was po piętach , zastnów się!Jesteś pewnie HAPPY że tak Cię proszą skomlą o litość to Cię kręci .Fajnie tak ,,proszę zostawcie to do palenia plis '' a Pan Celnik,, dumny jak paw'' to moja praca wykonuje ją sumiennie ale bardzo ale to bardzo powoli bo tak mało samochodów już zostało za granicą.
Ps. Nie dotyczy to wszystkich Celników tylko tych którzy się tak głupio przemądrzaja.

Chłopie, po prostu napisz sobie DUŻYMI LITERAMI swój tekt i poproś kogoś kumatego, żeby postawił Ci diagnozę. Jak znajdę mało, to beczycie, żeby nie karać, bo mało. Jak znajdę więcej, beczycie "żeby parę zostawić". Jak prawdę w oczy powiedzieć, to cięzko poszkodowani psychicznie jesteście. A poza tym, nie zdarzyło mi się, żebym kogoś poniżał. Jak masz inne doświadczenia ,to współczuję. Na pewno jednak nie liczcie na to ,że będę odpuszczał. Pakujesz fajki, twoje ryzyko. Znajdę - płacisz mandat. I tyle. Nie chcesz mandatu - jedziesz do sądu.

Ostatnia edycja:
Oczywicie ale dlaczego nie ?????????????????????

"Znajdę - płacisz mandat. I tyle. Nie chcesz mandatu - jedziesz do sądu."
Sorki za wyrwanie z kontekstu jednak zgodze się z twoimi słowami tylko ze szczególnym naciskiem na kolor czerwony.Wytłumacz mi dlaczego należy płacić od razu mimo że na odwrocie jest w pouczeniu jest 7 dni.I drugie to dlaczego istotnym argumentem jakie będzie wszczęte postępowanie ma odpowiedz na pytanie FC czy posiada pan(i) pieniądze na mandat.Jak mi to wytłumaczysz i do tego jeszcze podasz podstawę prawną to :):):)

to jest pytanie do naczelników UC które tak postępują, wydali prikaz to niech się teraz wyginają z podstawą prawną .....nobles oblige..

.........................

noblesse oblige [nobles obliż] (fr.) szlachectwo zobowiązuje (do szlachetnego postępowania); po raz pierwszy użyte przez księcia de Lévis (1764–1830) Maksymy i refleksje.

zolle i szlachetne postępowanie :D:D

ps. rowinięcie skrótu BMW-"BRYKA MŁODZIEŻY WIEJSKIEJ"

tak przyznaję małe potknięcie przy cytacie, ale pan wielkomiejski turysta winien zwrócić uwagę na sens wypowiedzi a nie czepiać się pi....ł:)

Back
Do góry