Komunikat

były przemytnik górkowicz

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
dla zdzisia,kodiego i lovelasa z takiej obskórnej audi 100 co ma skóre w środku i jakiś taki ciemniejszy kolor osrany niewiadomo jaki żebyście zamkneli mordy na cb I chciałbym dodać że ta setka pakuje zbiornik na 100% bo wiadziałem wy niedajecie spokoju w rosji to ja wam niedam na formum jak to czyta jakiś col to podaje audi 100 C3 do odstrzału koloru niebiesko jakiegoś tam i żuca sie w oczy bo ma skóre w środku wiem że ten lovelas dużo pakuje i jak on to czyta niech podziekuje dla ździsia bo to dzięki niemu napisałem o nim a i love

dla zdzisia,kodiego i lovelasa z takiej obskórnej audi 100 co ma skóre w środku i jakiś taki ciemniejszy kolor osrany niewiadomo jaki żebyście zamkneli mordy na cb I chciałbym dodać że ta setka pakuje zbiornik na 100% bo wiadziałem wy niedajecie spokoju w rosji to ja wam niedam na formum jak to czyta jakiś col to podaje audi 100 C3 do odstrzału koloru niebiesko jakiegoś tam i żuca sie w oczy bo ma skóre w środku wiem że ten lovelas dużo pakuje i jak on to czyta niech podziekuje dla ździsia bo to dzięki niemu napisałem o nim a i love
Tylko jedno slowo mi do ciebie pasuje-gnida.

Ciebie to z hibernacji obudzili czy inny feler pozbawił cię pamięci zrób sobie update mózgu na następnie jego reset w postaci p....cia baranka o beton wówczas porozmawiany no coment :D:D:D:D

ps. popracuj nad pisownią

Ostatnia edycja:
dzięki za info - częśc najlepszych trafień jest właśnie dzięki informacjom od podróźnych :D

dzięki za info - częśc najlepszych trafień jest właśnie dzięki informacjom od podróźnych :D

Ok ale każdy kij ma dwa końce tak więc masz rację ale gdy ci podróżni zaczną dzwonić np. tutaj http://www.cba.gov.pl/ to te trafienia mogą być bardziej bolesne :D:D:D

ja się nie boję - pisałem już kiedyś gdy ktoś z was pisał, że chce bym poznał smak przeszukania o 6.00 rano, płacz dzieci, lęk przed wyjściem z domu

nie mam nic sobie do zarzucenia i śpię spokojnie

ja i moja rodzina żyjemy bez lęków - bo w zgodzie z prawem

czego i wam życzę

ja się nie boję - pisałem już kiedyś gdy ktoś z was pisał, że chce bym poznał smak przeszukania o 6.00 rano, płacz dzieci, lęk przed wyjściem z domu

czego i wam życzę
Na razie.:D

czego i wam życzę

Powiadają starzy górale " że nigdy nie nów nigdy" :D:D:D:D

Kodi

Znowu zaczynasz te swoje odgrzewane kotlety, osraliście się że was wszystkich wykapują i czas będzie się do pośredniaka wybrać. Wy "kryształowi" ludzie nie zdajecie sobie sprawy jacy jesteście śmieszni. Wy kapujecie dobrze, was kapują źle a nazywa się to moralność Kaliego.

A może tak

Jak zauważycie że jakiś przemycior do "pracy" ;) jeździ starym trupem a ma wypasik chatkę i jeździ prawie nówką meśkiem to dajcie znać chłopakom http://www.uks.olsztyn.pl/ oni podliczą ile podatku się za to należy.

Kodi czy zdzisław to to samo ale dalej mnie drażni wasza gadka na cb jeszcze jest autko które dużo wozi Ford Explorer i jak chcecie abym był cicho to bierzcie przykład z Gienka każdy wie o kogo chodzi to jest chyba jedyny facet z dołka który ma jaja

Powiem ci tak powolutku aby ci główka się za mocno nie przegrzała od nadmiaru wiedzy.Człowieczku masz stare dane i tyle wiedzy bo większa dawka spowodowała by uszkodzenie tej części ciała co tylko w nazwie ma mózg ale nim nie jest :D.

Panie celnik, do palenia...
Może chociaż dwa kartoniki...

Dziś znów to słyszałem

Wiesz jak czytam Twoje wypowiedzi , to mndli mnie . Proszą bo muszą! Może i łamią przepisy ale za własne pieniądze to wy i państwo ich okrada . Sami dokładnie wiecie że większość sklepów itd. utrzymuje się dzięki takim którzy kontynują ten proceder bo za uczciwie zarobione pieniądze można zrobić opłaty i ledwo starczy do kolejnej wypłaty a jeżeli jesteś innego zdania to po co tyle krzyku o podwyżki dla SC jak zarabiasz ponad dwa tysiaki to i tak to jest drugie tyle co zarabia zwykły robol czyli powinieneś żyć ponad stan!,,Całują po piętach '' widać lubisz poniżać innych a nie lubisz być poniżany,, szanuj innych a będziesz szanowany''.Wcale nie jesteś lepszy od tych ludzi mimo tego że to jest Twoja praca jesteś gorszy od tzw. ,,turystów''nie masz ludzkich odruchów. Sami też sobie zaprzeczacie w jednej wypowiedzi piszecie że jesteście zastraszani a w drugiej że całują was po piętach , zastnów się!Jesteś pewnie HAPPY że tak Cię proszą skomlą o litość to Cię kręci .Fajnie tak ,,proszę zostawcie to do palenia plis '' a Pan Celnik,, dumny jak paw'' to moja praca wykonuje ją sumiennie ale bardzo ale to bardzo powoli bo tak mało samochodów już zostało za granicą.
Ps. Nie dotyczy to wszystkich Celników tylko tych którzy się tak głupio przemądrzaja.

do kazia

po pierwsze nie zamierzam się tu przemądrzać, po drugie może idąc twoim tokiem myślenia odpuśćmy także złodziejom, mordercom i innym wszelkiej maści przestępcom, niech sobie lud radzi w dobie kryzysu i biedy (która zawsze była jest i będzie).rozumiem że podróżni starają się utrzymać z braku pracy w ten sposób, ale nie można mieć pretensji do garbatego że ma proste dzieci...ciężkie prawo lecz prawo i pretensje można mieć TYLKO i wyłącznie do POLITYKÓW za to że nie dbają odpowiednio o ludzi których niby to reprezentują.Zamiast stwarzać miejsca pracy wolą zrzucić całą winę na organy ścigania...dawniej nawet bywało że ta niby władza po cichu prosiła panowie odpuście trochę bo przestępczość wzrasta!!skandal.ale cóż władzę mamy taką jaką sobie wybierzemy.

po pierwsze nie zamierzam się tu przemądrzać, po drugie może idąc twoim tokiem myślenia odpuśćmy także złodziejom, mordercom i innym wszelkiej maści przestępcom, niech sobie lud radzi w dobie kryzysu i biedy (która zawsze była jest i będzie).rozumiem że podróżni starają się utrzymać z braku pracy w ten sposób, ale nie można mieć pretensji do garbatego że ma proste dzieci...ciężkie prawo lecz prawo i pretensje można mieć TYLKO i wyłącznie do POLITYKÓW za to że nie dbają odpowiednio o ludzi których niby to reprezentują.Zamiast stwarzać miejsca pracy wolą zrzucić całą winę na organy ścigania...dawniej nawet bywało że ta niby władza po cichu prosiła panowie odpuście trochę bo przestępczość wzrasta!!skandal.ale cóż władzę mamy taką jaką sobie wybierzemy.

I chociaż jeden rozumny który się za mocno niewymądrza . O to właśnie chodzi nie popieram ,,przemytu'' ale to jest powiedzmy,, mniejsze zło'' niż kradzieże i morderstwa, narkotyki .Zgadzam się że nie którzy przyzwyczaili się do łatwego zarabiania pieniedzy to fakt, ale tu nie chodzi o to żeby celnicy byli niewidomi tu chodzi o to żeby poprostu robili co do nich należy czyli pracowali .A i jeszcze jedno niektóre teksty które czytam ,,całowali mnie po pietach'' ,,nieroby'' itd. sa trochę nie na miejscu chociaż i Wam też dowalaja
ale to bardzo,,głupie ''bo jak to mowią kartka wszystko przyjmie ale gdyby doszło do konfrontacji nie wiem czy by sie tak mądrzyli>

I chociaż jeden rozumny który się za mocno niewymądrza . O to właśnie chodzi nie popieram ,,przemytu'' ale to jest powiedzmy,, mniejsze zło'' niż kradzieże i morderstwa, narkotyki .Zgadzam się że nie którzy przyzwyczaili się do łatwego zarabiania pieniedzy to fakt, ale tu nie chodzi o to żeby celnicy byli niewidomi tu chodzi o to żeby poprostu robili co do nich należy czyli pracowali .A i jeszcze jedno niektóre teksty które czytam ,,całowali mnie po pietach'' ,,nieroby'' itd. sa trochę nie na miejscu chociaż i Wam też dowalaja
ale to bardzo,,głupie ''bo jak to mowią kartka wszystko przyjmie ale gdyby doszło do konfrontacji nie wiem czy by sie tak mądrzyli>

Prawdę mówiąc(piszac) to nie często odwiedzalam to forum,a juz napewno nie udzielalam sie na nim,ale jak czytam jakie rzeczy wypisuja niektore osoby,to az mną trzesie...Teksty typu"calowali mnie po piętach","nieroby"itp.sa delikatnie piszac ponizajace dla osob ktorym jedynym dochodem jest "trudnienie sie przemytem",a poza tym co to za przemyt jesli ktos przewozi kilka paczek fajek?A czesto z tego musza utrzymac cala rodzine,bo z praca w naszych okolicach jak jest kazdy wie...Poza tym jesli ktos tak wyraza sie o innych ludziach,chyba nie jest odpowiednim "czlowiekiem"(ten wyraz celowo jest napisany w cudzyslowiu) na takim stanowisku,bo jezeli wybral ten "fach" po to aby gnębić drugiego czlowieka,to sorry...ja tego nie rozumiem...Może ktoś mnie oświeci?

Back
Do góry