Chyba tak... bo cos tu nie pykłono, a może źle odczytał pasek....i to nagroda "jednorazowa" ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba tak... bo cos tu nie pykłono, a może źle odczytał pasek....i to nagroda "jednorazowa" ???
A były "jakieś rozmowy", czy tylko przedstawienie zdańJak efekty piątkowych rozmów z DIASem? I uprzedzam pytanie - nie ma mnie w pracy i dłuższą chwilę nie będzie. I nie jest to covid. Dopadła mnie przyziemniejsza choroba.
Wybacz ale juz sie nie tłumacz bo w dalszych postach samo z siebie wyszło...1800 kwota bazowa
To jest właśnie moja podwyzka.. nic więcejWybacz ale juz sie nie tłumacz bo w dalszych postach samo z siebie wyszło...
Kwota bazowa poszła wszystkim do góry jeśli byś nie wiedział
Fakt, rok minął na "czekaniu", a cieszyć się jak PISZESZ nie ma z czego....To jest właśnie moja podwyzka.. nic więcej
Popytaj starszych kolegów jak długo się czeka na awans na stopniu, jak długo na awans na stanowisku. Jak teraz czujesz się zawiedziony, to zwróć uwagę na dane zawarte w piśmie ZZ Celnicy PL - jakie mnożniki kwoty bazowej były w poszczególnych grupach stażowych.Podwyżki? Hmm dostałem z 1700 na 1800 w podstawie. Po 3 latach służby i posiadając stopień ml.rewidenta mam mnożnik taki jak świeżo przyjęta osoba tzn najniższy..
3 "AWANSE" na 25 lat... z 10 "obietnic" i druga "podwyżka" w tym roku, poprzednia ....2015, awansuję i biorą kasiurę "swoi" i "plecaczki" ...,Popytaj starszych kolegów jak długo się czeka na awans na stopniu, jak długo na awans na stanowisku. Jak teraz czujesz się zawiedziony, to zwróć uwagę na dane zawarte w piśmie ZZ Celnicy PL - jakie mnożniki kwoty bazowej były w poszczególnych grupach stażowych.
Pomyśl, co czują ci ze stażem pow. 15, 20 lat. Ani się obejrzysz i sam będziesz w podobnej sytuacji.Zaproponowane przez DIAS Rzeszów porozumienie w sprawie podwyżek
Mały tak ci się spieszy do 50 zł brutto? Skończ już bo to co piszesz jest żałosne no chyba że w ten sposób próbujesz się dowartościować i ukryć swe kompleksy lub jako jeden z przedstawicieli związków dyrektorskich pod pseudonimem "mały" forujesz podpisane przez siebie porozumienie którego...celnicy.pl