"Klub Kompetentnego Krytyka"

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
Trzeba w obliczu mądrości utworzyć odrębne koło krytyczne. Proponuję formowicza z loginem KriepkijeOrieszki razem Masakrą i wcześniej zdiagnozowanymi uhonorować członkowstwem KKK. Okresowo na czas adekwatny z uczestnictwem na forum.
Trolle mają prawo do swojego miejsca na forum, a także to do siebie, że nie mylą się nigdy więc z czasem mogą stać się "krynicą mądrości". Szczególnie dla tych co nie rozumieją słów wypowiadanych przez zwykłych i omylnych forumowiczów.

eee a mnie sie wydaje ze to Pan Siwy , tylko pod innym nikiem w celu ozywienia dyskusji na forum tak prowokuje no bo kto inny by sie odwazyl....

cdn.

Zapomnieliście ?
Nie zapomniałem tylko nie zapadł w mojej pamięci. Dopisuję z pamięci Drena, który tez był waleczny jak pamiętam. Hyde Park jest otwarty. Czekam na zgłoszenia. Nietrudno się domyśleć, że koteria zgłosi w akcie odwetu adwersarzy - czekam. Może być niezła dyskusja. Niech białe stanie się białe, a czarne czarne.

cnd już

Jeszcze nie skończyłem pisać postu , a już się okazuje że ja to Siwy. macie jakiś kompleks naszego kolegi czy to tak z polecenia ?

cdn KKK

"no bo kto inny by sie odwazyl....". Pewnie wariat, a na pewno nikt ze znajomych królika.

jabol

Proponuję jabola, ostatnio pisze jak po tanim winie. To żart bo to dużo bardziej skomplikowane zjawisko.

a moje życzenie jest takie-dajcie nam żyć godnie,zarabiać jak przystało na Europejczyków,i dajcie świety spokój z tymi nowatorskimi poligonami,niech Służba będzie Służbą.

Back
Do góry