N
Nie zarejestrowany
Gość
pako ty cymbale
buhaha ty mareczku chyba przeginasz dojade cie na miedzy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mareczku? mareczek to Twoj chlopak? no i widzicie mowilem, ze jestes gejem jak mareczka chcesz dojechac, ale z takie wyznania nikogo tutaj nie interesuja, jak cie du... swedzi to idz w pokrzywy
pako i co teraz wymyslisz ty obsrancu? mam cie rozkminionego slepaku.zaparowaly ci okulary ze stresu?dalej mi bedziesz wmawiac ze namiedze nie latasz?klamstwo ma krotkie nogi.nie boj sie narazie nie podam twego nazwiska{a wielu by bardzo chcialo}
nie bede sto razy pisal, ze nie latam bo jestes zbyt tepy zeby to zrozumiec widocznie granica to szczyt Twoich mozliwosci, bo dla mnie nigdy nie byla mozesz sobie tu pisac jakie tylko nazwiska chcesz lata mi to kolo ucha, chociaz serio jestm ciekaw co taki burak bez szkoly wymysli to dawaj
pako-srako to chudy blondyn(moze troche rudy)w okularach jak denka musztardowek njest tempy i glupio-madry.mysli ze wie wszystko a nie wie nic.nie warto z nim pisac bo on nie przyswaja najprostszych rzeczy.nic nie ogarnia ten koles.dajcie sobie z nim spokoj.admin powinien go zbanowac bo poziom jego postow jest ponizej krytyki a glowna zagrywka jest wietrzenie gejowskiego spisku.swoja droga dobry psycholog dopatrzylby sie u niego cech pedofila wiec uwaga.
wszystko co slyszysz ma podtekst gejowski?"glodnemu chleb na mysli"masz klate jak czolo szczura i na frajerni cie rozpychali i teraz masz gejowskie mysli,ale odwracasz uwage od swojego problemu atakujac wszystkich w kolo.jak szczur ktory kasa.a ogolnie to pako frajerze twoja ksywka jest slaba jak ty
Biedny tę(paku2),poniważ domniemam,że był tępak1(protoplasta?). TY zarządzasz zasobami ludzkimi? Proszę Cię,jaja sobie robisz?! Biedna firma, biedni pracownicy,a za wyobraźnię-GRATULUJĘ.
wyczuwam u ciebie zawisc,tak jestes wpatrzony w celnikow i zazdroscisz im tego,ze ludzie na pasach boja sie ich i podlizuja byle tylko przejechac.tez chcialbys tak porzadzic co pako srako.pewnie nie raz miales kreche na gaciach gdy celnik cie czyscil
powiem ci szczerze, ze naprawde bardzo sie myslisz. celnik jest ostatnim zawodem jaki chcialbym wykonywac. pozatym nie lubie wlazenia w dupe czego nie mozna powiedziec o tobie, bo po gebie widac ze to uwielbiasz(jak ktos ci wlazi w dupe.. doslownie)