Kiedy my zmondrzejemy

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
prawda prawda prawda

Ale te samochody dzisiaj szły mimo, że i czarni, "wewnętrzni" byli, do samej bramy te samochody bokiem leciały, wymijali nawet bezcłówkę pod okiem polskiego wopka

Ten czlek pisze najprawdziwsza prawde .Znajomi jechali od poniedzialku,przekroczyli granice dzisiaj o 16.Wszystko idzie bokiem,i kamery nie przeszkadzaja,wopy widza wszystko ,malpi cyrk.A o 20 jechaly wany wiecie jaki ,na nowa nocna zmiane.Na dolku byly dzisiaj 3 zaposty,przez caly dzien.BRAWO PANOWIE ZOLE .TYLKO STALIN MORDOWAL SWOJ NAROD.

Smutni panowie

Czyli sytuacja dojrzała do wizyty smutnych pamów tylko oni mają lekarstwo na tą sytuację :D

Czyli sytuacja dojrzała do wizyty smutnych pamów tylko oni mają lekarstwo na tą sytuację :D

Czas chyba na wszystko co tylko mozliwe.Taki sajgon ,ze szok to co sie dzieje to wolna amerykanka.Wyglada ,ze nikt nie panuje nad tym PRZEJSCIEM .Zadowoleni zajebiscie baszmaki bo kasa plynie plynie.A MOZE TA KASA IDZIE DO PODZIALU Z NASZYMI...............,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, BO TAK TO WYGLADA

Rowiązanie problemu busików to
busy jadą jak autobusy.Tydzień czasu i problem z busami zniknie :D.

Tyle razy już to piszesz że już to jest nudne zmień płytę , albo jak masz wiedzę to powiadom tych panów.A na razie tylko ujadasz i nic z tego nie ma oprócz pomówień niewinnych osób. Bo jest tak jak było ,a nawet gorzej. Zacznij działać i przestań fantazjować że coś wiesz jak nie wiesz.

Tyle razy już to piszesz że już to jest nudne zmień płytę , albo jak masz wiedzę to powiadom tych panów.A na razie tylko ujadasz i nic z tego nie ma oprócz pomówień niewinnych osób. Bo jest tak jak było ,a nawet gorzej. Zacznij działać i przestań fantazjować że coś wiesz jak nie wiesz.
Poczytaj wyżej posty czy ich autorzy też fantazjują a może ty żyjesz w innym świecie i niewiesz co się dzije naświecie.Obudź się i zobacz co się dzieje i aby szybko żeby się nie obudzić z ręką w nocniku :D.

ps. a co ja zakogoś roboty operacyjnej nie będę odwalał mi za to nie płacą.Od tego są odp. ludzie co mają odp. uprawnienia

Ostatnia edycja:
Dołek

Nie odpuszczajmy koleżanki i koledzy nagłaśniejmy ten temat, bo nie jest normalne to co się dzieje na DPG Bezledy. Nie odpuszczajmy, piszczie co tam się dzieje. W tej chwili jest ponoć niecały "dołek", ale co z tego jak 48h> w Rosji to pewniak, oczywiście"dołkiem".

Dziwna zależność

Jak temacie dlaczego jak są tzw. boki to jeszcze jakieś ruchy są na celnicy gdy w rosji jest sam dołek
to ruch zamiera totalny zastuj może mi to kto wytłumaczy :D.

Jak temacie dlaczego jak są tzw. boki to jeszcze jakieś ruchy są na celnicy gdy w rosji jest sam dołek
to ruch zamiera totalny zastuj może mi to kto wytłumaczy :D.

Bardzo prosze ,odpowiadam.Trzeba robic boki bo to jest kasa ,zaplac jak czlowiek bedziesz jechal.Posiadasz taka wiedze i co nie kumasz.Wopy durnia kleja a dobrze wiedza kiedy kto wjechal i kiedy wraca.Zreszta co tu gadac.

Celnicy gdyby mieli takie czyste lapki jak mowia i pisza to dawno by zrobili czystke na tym przejsciu.TYLKO POLAK POLAKOWI MOZE ZGOTOWAC TAKI LOS.

PS.Ale widocznie to im pasi ,i dlatego wszyscy domniemywaja ,ze to kasa wchodzi w gre i mysle ,ze to prawda.Tylko zapominaja o zasadzie dobro powraca, a zlo ktore czynisz wraca 10 krotnie .

Bardzo prosze ,odpowiadam.Trzeba robic boki bo to jest kasa ,zaplac jak czlowiek bedziesz jechal.Posiadasz taka wiedze i co nie kumasz.Wopy durnia kleja a dobrze wiedza kiedy kto wjechal i kiedy wraca.Zreszta co tu gadac.
Gadać pisać dzwonić może wreście ograniczą europrzepustki (niewierzę w wyeliminowanie).Co do wopków to inna bajka tu się z tobą zgodzę :D.Trzeba robic boki bo to jest kasa odwarzysz się rozszerzyć temat kasy czyli kto i komu płaci bo u ruskich to wiem a ......... ???(czy tylko chłapanie ozorem pod publikę)

W biały dzień

Dzisiaj po południu niezła ponoć siepa na "bezcłówce" była. Dopóki "elbląg" nie zjechał to busów i dewizowców było tyle, że wóżek na czerwonych dyplomatycznych blaszkach wjazdem do Rosji wyjeżdzał od kacapów. Jak "elbląg zjechał to oficjalny pas prawie na 3 godziny zablokował pogranicznik, by busy i "płatników" wypuścić. WSZYSTKO NA OCZACH NASZYCH WOPKÓW.

he he he

Czyli niemcy na rowerach a wopki udają niemca i mamy niezły czeski film :D:D to tak żartem. A tak na poważnie czy u naszych FC wystąpiła tzw. pomroczność jasna i niewiedzą co się dzieje lub wiedzą i udają greka:D:D

Komunikat

Z informacji które dzisiaj uzyskałem od znajomych i majac też na uwadze dobro ........... instytucja kodi zamyka działalność.Mniemam że ta informacja dotrze gdzie trzeba.A ja ze swej strony podjołem pewme kroki gdyby ..... ale to nie na forum.

Kodi, nie żartuj, a kto będzie celasom patrzył na ręce i ujawniał ich szwindle. Przynajmniej o niektórych pisałeś.Czyżbyśmy się już mieli nie zobaczyć na "dołku"? To z kim będę piła kawę?
No trudno, musiałeś mieć jakieś ważne powody, skoro napisałeś ten komunikat.

Kodi szacun dla Ciebie

W tej chwili "dołek" od kilkunastu godzin stoi. NA bramie u ruskich licytacja trwa. Kilkadziesiąt samochodów "GÓRY" oraz "siatka" czeka na wjazd na ruskie przejście. Bezcłowka też ponoć zawalona dewizowcami.
ps. Trzymaj się Kodi, będziemy działać dalej.

Kodi, nie żartuj, a kto będzie celasom patrzył na ręce i ujawniał ich szwindle. Przynajmniej o niektórych pisałeś.Czyżbyśmy się już mieli nie zobaczyć na "dołku"? To z kim będę piła kawę?
No trudno, musiałeś mieć jakieś ważne powody, skoro napisałeś ten komunikat.

Powiem tylko tyle ta studnia jest głębsza niż myślałem

Czyżby kodi odszedł

Co się stało z kodim dlaczego taka decyzja czyżby problem z zollkami czy jakieś inne powody????

dzisiaj po południu niezła ponoć siepa na "bezcłówce" była. Dopóki "elbląg" nie zjechał to busów i dewizowców było tyle, że wóżek na czerwonych dyplomatycznych blaszkach wjazdem do rosji wyjeżdzał od kacapów. Jak "elbląg zjechał to oficjalny pas prawie na 3 godziny zablokował pogranicznik, by busy i "płatników" wypuścić. Wszystko na oczach naszych wopków.

to prawda potwierdzam, tak bylo

Back
Do góry