Kiedy my zmondrzejemy

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
W moim ukochanym ;) OC B. nastał nowy władca aż z Iławy przybył :eek: całe szczęście że to nie Pan R. mogę się mylić ale on też o Iławkę zachaczył oj oj czarne chmurki
Z ostatnich informacji sytuacja jest wręcz odwrotna FC są zaskoczeni tym że muszą stać na pasach i odprawiać a nie jak do tej pory pozoracja pracy.Ale jest to jest tylko gdy na terminalu jest nowy szef OC gdy tylko opuści terminal sytuacja wraca do normy czyli bezruch.Wnioskiem tego nowy szef powinien przebywać w pracy 24 godzny na dobę :D

Oj nie byłbym tu takim optymistom Kodeńku, mimo wizyty Smółka z GM "górka" leciała ze śmiechem na ustach zeszłej nocy. Zmiana "Poznaniaka" odprawiała te maszynki bez żadnego stresa. Tak więc "na północy bez zmian".

Oj nie byłbym tu takim optymistom Kodeńku, mimo wizyty Smółka z GM "górka" leciała ze śmiechem na ustach zeszłej nocy. Zmiana "Poznaniaka" odprawiała te maszynki bez żadnego stresa. Tak więc "na północy bez zmian".
Pan S. to inna bajka uważam że jedynym lekarstwem są niezopowiedziane wizyty GM z Elbląga gdyby tak było to ilość turystów z europrzepustkami by się zmiejszyła.Zmiana "Poznaniaka" odprawiała te maszynki bez żadnego stresa.Wiem bo znajomy trolił w autku całą noc aż miło i to na rosyjskiej celnicy.Ale noc wcześniej jak przyjechała GM z Elbląga to nie było wesoło, podobno potargali "Americam Ekspres"

Dajcie troche blizsze info o Liniach Ekspresu Amerykanskiego. Jaki wynik ? Odstali tylko swoje na hangarze, czy stratni wyjechali ?

Dajcie troche blizsze info o Liniach Ekspresu Amerykanskiego. Jaki wynik ? Odstali tylko swoje na hangarze, czy stratni wyjechali ?
Można zapytać tutaj ale turystom tych informacji nie udzielą tylko zollkowi może:
Bezpłatna infolinia: 0 800 133 999
e-mail: dyzurni@ols.mofnet.gov.pl
Numer dla dzwoniących z telefonów komórkowych:0 89 539 70 98
Koszt połączenia według stawek operatora

Eee tam, myślałem że się dowiem z pierwszej ręki, a tu mi każą po pośrednikach biegać.....
No trudno, może to jakoś przeżyje. No chyba, że jakaś inna dobra duszyczka zaspokoi moja ciekawość :)

Że niby UC Olsztyn = zgniła, a UC Elbląg = super, cyt:"to nie chodzi o to czy są dobrzy w rozkręcaniu..."a to kumam już:)..

Że niby UC Olsztyn = zgniła, a UC Elbląg = super, cyt:"to nie chodzi o to czy są dobrzy w rozkręcaniu..."a to kumam już:)..
To dlaczego nie mogą dać Łapce po łapkach :D może mi to ktoś wytłumaczyć :D

ps. mam nadzieję ze nie ma wycieku informacji.

Ostatnia edycja:
Wyszukane na forum http://www.celnicy.pl/showthread.php?t=4871 forumowicz Zygfryd de Loewe zasugerował dosyć soczystą ale sensowną w swej treści wypowiedz "on rżnie głupa w sprawie podwyżek, ja rżnę głupa w sprawie fajek," mniemam że aluzja nie dotyczyła SSC.Dlatego stare powiedzonko "jaka płaca taka praca" chyba się nie zdelegalizowało :D.

A moze tak.................

A moze tak.Miesiac czasu odprawa,z blachy,na dziendobry tylko.Brak mandatow brak wynikow,i beda pieniadze.A tak wyniki zajebiste ,kasa wplywa z mandacikow.To poco wam pieniadze panowie zole.Gora zadowolona to ma was w du....pie.Zaczynacie chyba od tylka .co ci mali przemytnicy winni,ze wasze wladze was olewaja.Bo poco maja wam dawac dodatkowa kase ,i tak kasa z mandatow wplywa systematycznie i wyniki sa.JAKA PLACA TAKA PRACA.

Pan S. to inna bajka uważam że jedynym lekarstwem są niezopowiedziane wizyty GM z Elbląga gdyby tak było to ilość turystów z europrzepustkami by się zmiejszyła.Zmiana "Poznaniaka" odprawiała te maszynki bez żadnego stresa.Wiem bo znajomy trolił w autku całą noc aż miło i to na rosyjskiej celnicy.Ale noc wcześniej jak przyjechała GM z Elbląga to nie było wesoło, podobno potargali "Americam Ekspres"

A moim zdaniem jedynym sensownym lekarstwem jest pozabierać auta lini American Expres i innych latających górką. Co z tego że ich podobno w nocy potargali skoro jutro będą znowu? Zapewne zmienią numery żeby nie być zastrzeżonym w bazie i tyle.
Nic się nie zmieni a oni dalej będą jeździć i będą tylko lepiej się pilnować.
Bardziej odczują strate samochodów, bo trudniej jest kupic i stuningować na wypady do Rosji nowy samochód.

A moim zdaniem jedynym sensownym lekarstwem jest pozabierać auta lini American Expres i innych latających górką. Co z tego że ich podobno w nocy potargali skoro jutro będą znowu? Zapewne zmienią numery żeby nie być zastrzeżonym w bazie i tyle.
Nic się nie zmieni a oni dalej będą jeździć i będą tylko lepiej się pilnować.
Bardziej odczują strate samochodów, bo trudniej jest kupic i stuningować na wypady do Rosji nowy samochód.
fe fe takie pisanie ,potem znowu zwalicie na niewinne osoby.

Kocioł

Mobilki nie wybierajcie się teraz za 'miedzę". Od poniedziałku dniami i nocami leci praktycznie tylko "góra". Dzisiaj do godz 18 był tylko jeden "zapusk" z "dołka" (ok. 11-ej puścili 6 autek). Takie mamy efekty radosnej twórczości Kodiego.

Mobilki nie wybierajcie się teraz za 'miedzę". Od poniedziałku dniami i nocami leci praktycznie tylko "góra". Dzisiaj do godz 18 był tylko jeden "zapusk" z "dołka" (ok. 11-ej puścili 6 autek). Takie mamy efekty radosnej twórczości Kodiego.
Czy bym pisał czy nie to turyści z europrzepustkami to i tak będa jezdzić a twoim zdaniem lepszym wyjściem jest schowanie głowy w piasek jak struś i udawać że nic się nie dzieje. Poczytaj stopkę kubusia oczywiście ze zrozumieniem.Tak więc szanowny
dołkowiczu moja twórczość to tylko opisanie na tym forum sytuacji i histori z źycia ruchu turystycznego.To wytłumaczmi dlaczego jak dołek stoi to są telefony do instytucji czy urzędów z prośbą o pomoc ,ale pisanie na forum u FC to już jest a fe.

Ale te samochody dzisiaj szły mimo, że i czarni, "wewnętrzni" byli, do samej bramy te samochody bokiem leciały, wymijali nawet bezcłówkę pod okiem polskiego wopka

Sorki Kodi, ale poprostu zdaje mi się, że z mamy coraz bardziej przechlapane, stąd moje żale również i do Ciebie.

Dołkowicz"Ale te samochody dzisiaj szły mimo, że i czarni, "wewnętrzni" byli, do samej bramy te samochody bokiem leciały, wymijali nawet bezcłówkę pod okiem polskiego wopka"Znaczy się że niby SG wie co się dzieje i też nic z tym fantem nie robi??hmm.. co najmniej zastanawiające trzeba powiadomić odpowiednich panów oni lubią słuchać...

Back
Do góry