Kategoria "D"

A czy ktoś orientuje się jak jest z okularami ??? Można w waszej służbie nosić okulary i czy w ogole są przyjmowani ludzie noszący okulary ?

sczególnie poszukiwane są różowe okulary aby patrzeć optymistycznie w przyszłość:). A tak na serio to chyba nie ma w tej chwili przeciwwskazań,może być kłopot z uzyskaniem zaświadczenia do pracy na wysokości powyżej 3m.

alergia

zaświadczenie o przeciwskazaniach do prac na wysokości powyżej 3 m warto jest uzyskać już w trakcie pracy. Wtedy to praca staje się o wiele przyjemniejsza. A najlepiej jakbyś jeszcze od alergologa zaświadczenie skombinował, że masz alergie na pyłki - wtedy to całe lato niby pracujesz a masz wakacje. Patent ten został już sprawdzony i świetnie funkcjonuje.

Wreszcie dziś znalazłem trochę czasu i przybyłem do okienka. Zapodałem papiren. A teraz czekam z niecierpliwością na odzew, czekam w okularach ... bo dziś słoneczko takie piękne, ale mocno w oczy razi ...
Pozdrawiam

w tej służbie jest wręcz zalecanym być ślepym na naruszanie praw przynaleznych funkcjonariuszowi celnemu, głuchym na polecenia niezgodne z prawem bo sprzeciw prowadzi do tego iz jesteś wrogiem dla kierownika, wystarczy żelazne zdrowie do odśnieżania placu przed rozpoczęciem służby bo oczywiście koreańczyki czyli LG nie kwapi się do tego
ale czy ja zatrudniałem się na ciecia???:mad:

byłbym zapmniał "Dyro jest moim idolem"

Back
Do góry