kasa

jak zwykle podniecacie sie paroma złotymi, ochłapami ze stołu pańskiego:(

rzucą wam po 300 zeta na łeb a wy sie bedziecie cieszyc jak dzieci:D

no i masz .... prawie jak na forum na onecie - szkoda pisania :cool:

nie wierzycie??? Siwego zapytacie .... albo jego wice-Mrugały!!!!!!!!!!!!!!

Dodatkowa grudniowa premia

W ramach grudniowej premii dodatkowej, jako niematerialne środki mające działać motywująco na wykonywanie czynności służbowych przez wiecznie niezadowolonych funkcjonariuszy, Nasze Słoneczko, Jego Wysokość SC, uraczył swych poddanych nowym przepisem: Dziennik Ustaw Nr 209 Poz. 1609 Rozporządzenie Ministra Finansów z dnia 3 grudnia 2009 r. w sprawie pełnienia służby w systemie nadzwyczajnym. :D

nadzwyczajne rozporządzonko ....

wygląda, że panika narasta.
trzeba widać stan wojenny przewidywać aby odwlec co nieuniknione.
wszystko da się spłodzić w naszej zagródce dla utrzymania ciągłości "stołka i konta".
czekać wypada na następne rozporządzenie ; w sprawie kto ma zawsze rację i dlaczego to właśnie mistrzu :)

Z tego co wiem (a źródło raczej pewne) kasa na święta będzie ( IC B.P) nawet spora jak na budżetówkę, niestety nie dla wszystkich, bo młodzi staże mnie dostaną. Więc jeśli nie pracujesz 6-ciu pełnych miesięcy nie licz na kasę na święta. Dziwne bo każdy ma prawo do godnych świąt. ja spełniam to kryterium, ale kilku młodych przyjętych niestety nie, a w czym są gorsi? Wypełniają powierzone im obowiązki tak samo jak starsi koledzy, a nawet lepiej od co niektórych.

W Łodzi chodzą słuchy o 2.000 zł brutto polskich na główkę. Oczywiście tą szeregową z c3 lub c2. Co dostanie góra ?!

góra dostanie pewnie mniej. jeśli policzymy, .... że się może zdarzyć, że zachoruje, albo co innego dopadnie kolege z komórki .. więc do podziału zostanie 2 a może i więcej tysiaków na pozostałe 2 osoby

no cóz .. wszystko w rękach-językach-i-innych-częściach-ciała związkowców, którym się wydaje, ze władzę w IC sprawują :D

dla kontrastu w podmiocie w którym byłem na nadzorze kierownicy dostli po 12.000 netto ( indyk)
pracownicy szeregowi po 500 ( brutto)

tak więc rozwarstwienie jest wszedzie a u innych o wiele bardziej niesprawiedliwe niz w cle

zreszta nie ma co stekac i narzekac , że kierownik taki czy siaki dostał tyle i tyle a ja mniej

nikt nikomu nie broni zostac włazodupem i w perspektywie byc kierownikiem

trzeba miec tylko " brazowe paluszki" :D

a co ze świstakiem?

dla kontrastu w podmiocie w którym byłem na nadzorze kierownicy dostli po 12.000 netto ( indyk)
pracownicy szeregowi po 500 ( brutto)

tak więc rozwarstwienie jest wszedzie a u innych o wiele bardziej niesprawiedliwe niz w cle
(...):D

... dalej w sreberkach robi?

Back
Do góry