don Pedro Alvarez
Użytkownik
to już nawet kiepskiego związkowca należy się w chwili obecnej obawiać ? i płacić składki /
zadziwiacie mnie !
Wasz los -to los niewolników.
zadziwiacie mnie !
Wasz los -to los niewolników.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaproponuj (...)
Zaproponuj jeden dzień urlopu na rządanie dla wszystkich celników w kraju.Byłby to potęzny dzwonek dla wierchózki!
Daff ma rację, odpowiedzią środowiska w geście solidarności ze Sławkiem Siwym powinno być masowe uczestnictwo w kierowanym przez niego związku zawodowym. Przypadek karania za krytyczny głos wobec dzisiejszej kondycji nas wszystkich to ewenement we współczesnym cywilizowanym świecie.
Niech o nas świadczą czyny. Szkoda czasu na jałowe dyskusje. Jeśli się nie skonsolidujemy teraz będziemy następni do odstrzału.
Pracuję w izbie, w której pracuje jeden z jacków, niestety. Nie potrzeba tu oddolnej akcji uświadamiania ludziom czym jest federacja. Oni wiedzą. Szepczą, są oburzeni itd. I co? Niektórzy, choć już niewielu, dalej płacą składki jackowi.
Kibicują Siwemu, wiedzą, że ma rację, czytają forum, po cichu podają sobie pisma, psioczą na kolesiostwo, na łamanie prawa, na dziwne posunięcia kadrowe, ale wszystko PO CICHU. Nie pójdą do jacka po pomoc lub zajęcie stanowiska, no bo i po co......
Żałosne, ale prawdziwe. Sądzę, że gdy ich zawartościują do kategorii "D" lub na siłę ucywilnią to może się obudzą. Ja też pasuję, ale niebawem emeryturka, a zdrowie kiepskie. Nie mogę się jednak nadziwić tym, którzy z cłem muszą być związani jeszcze sporo lat.
Nie, nie to miałem na myśli. Nie należę do jackowych. Zgadzam sie z Tobą w całej rozciągłości i wstąpię do Celników. Uważam także, że tak powinni zrobić wszyscy, którzy zgadzają się z poglądami i postawą Sławka S. Należy w ten sposób go wesprzeć. Nie mam natomiast pomysłu na ubezwłasnowolnienie tych szkodników. Być może kilejne rezygnacje ich członków w naturalny sposób zmiotą ich z naszego pola widzenia. Ale pamiętajmy, że robaki są czasem nie do za.........nia.