Jutro spotkanie z Szefem SC

On naprawdę nie rozumie, że te samochody, które stoją na wyjazd z Polski, już są odprawione wewnątrz kraju lub w unii. Powinien trochę przygotować się do tej rozmowy - wstyd! (':oops:')

po wypowiedzi naszego super szefa można śmiało powiedzieć że będzie to rozmowa ze świnią o gwiazdach

Protest

Od szefa oczekujemy skuteczności, a jeżeli zabiera głos to powinien wiedzieć o czym mówi, nie jak Bush. To wszystko. Pa

może mu jakąś ściągę przygotować żeby wiedział o czym mówi, bo dosłownie ręce opadają na te bzdury co się słyszy z ust bądz, co bądz wykształconego człowieka.Czy my naprawdę nie możemy mieć Szefa, który zna się na cle??

Niech mi ktoś kochani wyjaśni dlaczego Pani Fołta w wiadomościach TV1 wieczornych dzisiaj wypowiada się w imieniu Porozumiena Białostockiego :?: O co tu chodzi przecież o ile wiem to tej Pani ZZ podziękowały...

Niech nasi przedstawiciele z dorohuska nie dopuszczą jej do udziału w spotkaniu. A jeśli się nie uda niech poinformują Słonika Dominika że ustalenie z tą panią są nic nie warte i protest bedzie trwał.

Ani Dominik, ani dyrektorzy w MF nie mają kompletnie żadnej strategii na spotkanie jutrzejsze. Cały dzień trwały gorączkowe ustalenia, co zrobić!!! Wymyślili tylko durny komunikat, z którego celnicy w MF się tylko śmieją. Kompletna kompromitacja i niewiedza o procedurach i pzepisach celnych. Jutro musicie postawić sprawe bardzo ostro i zdecydowanie, nie dać sie omamić ładnymi i okragłymi słówkami oraz obietnicami bez pokrycia. Chcą Wam zamydlić oczy.

I rozliczajcie ze wszytskiego zawiązki zawodowe.

Trzymamy za Was kciuki i z całego serca popieramy.

Ten Dominik kompetencją dorównuje Zycie :roll:, lub wie co mówi i mówi to specjalnie - znaczy chce wojny.
TVP Info zaczęły kreować już na całego rzeczywistość, informując, iż celnicy dostali od stycznia podwyzki.

Mnie się zdaje że z nim nie ma co się spotykać. Przynajmniej z tego co gadał to nie wynika żeby miał do zaproponowania nam coś ponad to o czym zawiadomił nas z taka radością w swoich życzeniach z okazji dnia celnika.

trash napisał:
Nasze żądania są znane :

* godziwe pensje - zamiast „zapomóg”,

* uprawnienia służb mundurowych - obok wymagań właściwych dla tych służb,

* cykliczne awanse dla wszystkich - zamiast promowania „swoich” i ochłapów dla większości,

* ochrona prawna przy wykonywaniu obowiązków służbowych - zamiast wystawiania nas na pomówienia przestępców skutkujące wydaleniem ze służby. / sorry że przeklejone /

Nie ma co sie bać co bedzie jak pójdzie na cały kraj bo włąśnie poszło. Jak zobaczyłem u mnie w IC Poznań ze cykory też UZ lub zwykły biorą to sie zdziwiłem- i uradowałem.

Kompletnie zaplombowany samochód- założenie zamknięcia na korek wlewu upewniwszy sie ze w środku jest całe 20 litrów ropy- tak zeby webarto działało i kierowcy nie marzli :D

to niech się spotka ze zz i może będzie zadowolony, z nami i tak będzie musiał się spotkać bo to nie nasi reprezentanci!

KTO MOŻE NIECH JUTRO JEDZIE POD TO MINISTERSTWO, MOŻE ZOBACZY CO SIĘ TAM DZIEJE Exclamation Exclamation Exclamation

kto nas będzie reprezentował????????????

Poczekajmy . Nie Róbmy zamieszania.
Ktoś musi Nas przecież reprezentować. Skoro to są związkowcy ( niechciani) to trudno. Dajmy im szansę. Zobaczymy co ustalą. Przecież to w NAS samych siła, Jeśli nie będzie konkretnych ustaleń to epidemia grypy może trwać dalej.
Rząd ma co chciał .Od Tylu lat NAS ignorują. SUPER że TAK się zjednoczyliśmy.
OGROMNE BRAWA DLA WSCHODU . TO DZIĘKI WAM.
:lol: :lol: :lol:

dyscyplinarka dla SSC, ustawa o słuzbie celnej mówi o pełnieniu obowiązków w umundurowaniu, nie ma munduru a sorty bierze

Back
Do góry