jutro awanse....

NOBODY

Użytkownik
Punkty reakcji
0
Jutro awanse w IC Białystok.... I kolejny raz widać w niektórych przypadkach czym się kieruje nasza "kadra zwierzchnia".....

pokazcie mi tego co jutro jak pies nie pobiegnie odebrac awansu od jego wysokosci????????

z tego co wiem, to sama naczelniczka KA wydzwaniała do ludzi zapraszając na awanse, no i Ci ludzie .. jak mogę odmówić.. :(

ja podobno też mam awans, ale zaproszenia nie dostałam, może granica jest niegodna...
a może tylko urząd zapraszali, żeby później w autobus ... i na granice do pomocy :):)

a na jutro mam Wż :)

celniczka_kuźnica napisał:
z tego co wiem, to sama naczelniczka KA wydzwaniała do ludzi zapraszając na awanse, no i Ci ludzie .. jak mogę odmówić.. :(

ja podobno też mam awans, ale zaproszenia nie dostałam, może granica jest niegodna...
a może tylko urząd zapraszali, żeby później w autobus ... i na granice do pomocy :):)

a na jutro mam Wż :)

A ja jutro pójdę - z ciekawości - chcę zobaczyć minę pana i usłyszeć co powie jak powie coś fajnego to zaraz napiszę.

Awanse chyba jutro dadzą zaocznie, bo sraczki dostają i tych nawet co awansują woleliby widzieć na granicy. He he :lol: :lol:

pinio7 napisał:
Awanse chyba jutro dadzą zaocznie, bo sraczki dostają i tych nawet co awansują woleliby widzieć na granicy. He he :lol: :lol:

A może po awansie podstawia autobus i wszystkich przewiozą na granice :)

przyszli przyszli nie brakuje tumanow z woda w mozgu !!!!!! tylko gora ma mokro w gaciach i jak dawac awanse jak trzeba jechac odprawiac tiry;)

Czy to prawda co podają na forum, że w Kuźnicy odprawiają ludzie z Suwałk?

Tak i przez to kolejka znacznie zmalała. Chyba im nie zależy na podwyżkach i emeryturze mundurowej...albo przyjechali właśnie ci awansowani i muszą punktować. :evil:

U nich w Suwałkach i tak nie ma nic do roboty, można zaorać OC...

Back
Do góry