Witam, ze względu na to iż trwa postępowanie kwalifikacyjne do służby w Służbie Celno-Skarbowej chciałbym uzyskać informacje czy operacja stawu barkowego po upadku i kilkukrotnych późniejszych zwichnięciach (bankart kostny 20%) może być przeciwwskazaniem zdrowotnym do pełnienia służby ? Leczenie zostało zakończone dwa lata temu, od operacji oczywiście nie było już przypadków zwichnięć a sama ręka wróciła już do pełnej sprawności (bez problemu pompki podciąganie na drążku itd.). Chciałbym uzyskać taką informację ponieważ komisja lekarska jest jednym z ostatnich punktów rekrutacji do służby i nie chciałbym mieć na końcu niemiłej niespodzianki pomimo tego iż wg mnie ręka jest w pełni sprawna. Pisałem już maila do cklwarszawa i zero odpowiedzi ;( a w wykazie schorzeń jest to bardzo ogólnie napisane i nie wiem jak to odebrać ;/
Ewentualnie czy ktoś może podsunąć mi jak mogę się skontaktować z komisja lekarska w tej sprawie ?
Ewentualnie czy ktoś może podsunąć mi jak mogę się skontaktować z komisja lekarska w tej sprawie ?