Mimo wszystko będą pracownikiem IASu a nie będąc związkowcem można skorzystać z oferty ubezpieczenia grupowego.Od kiedy dias oferuje ubezpieczenie grupowe?
Od dawna związki zawodowe to robią.
Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mimo wszystko będą pracownikiem IASu a nie będąc związkowcem można skorzystać z oferty ubezpieczenia grupowego.Od kiedy dias oferuje ubezpieczenie grupowe?
Od dawna związki zawodowe to robią.
Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka
Cóż, inflacja...Ja mam po dwóch latach 1,7 (zaczynałem z 1,6), czyli tyle ile teraz dostaje się na start.
Pracodawca wpisyje dodatkowe bonusy, tylko wtedy, gdy sam pokrywa ich koszty np. pakiety medyczne, służbowe auto, telefon komórkowy, laptop. Natomiast koszty udziału w ubezpieczeniu grupowym, w tym przypadku pokrywa w 100 % funkcjonariusz oraz prcaownikMimo wszystko będą pracownikiem IASu a nie będąc związkowcem można skorzystać z oferty ubezpieczenia grupowego.
W ofercie jest napisane "możliwość WYKUPIENIA ubezpieczenia grupowego". Czyli to pracownik je wykupuje. Wszystko zgodnie z prawdą.Pracodawca wpisyje dodatkowe bonusy, tylko wtedy, gdy sam pokrywa ich koszty np. pakiety medyczne, służbowe auto, telefon komórkowy, laptop. Natomiast koszty udziału w ubezpieczeniu grupowym, w tym przypadku pokrywa w 100 % funkcjonariusz oraz prcaownik
Oczywiście, chodziło mi o zasadę.W ofercie jest napisane "możliwość WYKUPIENIA ubezpieczenia grupowego". Czyli to pracownik je wykupuje. Wszystko zgodnie z prawdą.
Teraz jest około 4500 brutto podstawy z dodatkiem za stopień aplikanta. Dochodzi ewentualny kontrolerski, nocki,% za staż. Dokladnych kwot podwyżek nikt nie jest w stanie precyzyjnie określić. Podobnie jak kwoty dodatku stolecznegoIle dostanie nowy funkcjonariusz na start ze wszystkimi dodatkami po podwyżkach w Warszawie?