Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam krótkie pytanie: dlaczego nasi przedstawiciele w izbach nas NIE INFORMUJĄ o postępach i propozycjach podziału funduszu z modernizacji?
nawet na zapytania twierdzą, że nie mogą, bo negocjacje trwają, ale przecież swoje stanowisko mogliby przedstawić,
jest to bardzo zastanawiające, czy mają się czego wstydzić?
ani ja, ani moi współpracownicy, nie rozumiemy tego,
uważam, że wszystkie organizacje zakładowe Celników.pl powinny zamieścić dla nas swoje stanowiska,
niestety wygląda na to, że jesteśmy do składek, a do informacji już nie,
i nie dotyczy to tylko IAS Szczecin, ale myślę większości izb,
jest to bardzo zastanawiające...
Każdy ZZ ma swoją tajemnicę, wszystkie odkrywają karty przy "negocjacjach", ale tylko "dla wtajemniczonych",Ale to nie jest problem występujący tylko w IAS Szczecin. Identyczna sytuacja jest w Rzeszowie. Od związkowców nic się nie dowiesz, wszystko owiane jest tajemnicą.
NIESTETY, ale w ten sposób, można mieć pretensje do wszystkich i do nikogo, ale propozycje zawsze były TABU,Ja to w ogólnie nie wiem (ale się domyślam) jaki jest powód aby utajniać negocjacje w sprawie naszych pieniędzy. Takie negocjacje powinny być całkowicie otwarte i transmitowane i Intranecie.
Każdy pracownik i funkcjonariusz powinien mieć wgląd do sprawozdań ze spotkań negocjacyjnych. A nie że jakaś grupa sobie coś wymyśli, ugada się i powiedzą że to przez "wszystkich" ustalone.
Wciaz brak porozumienia w IAS Szczecin? Nie wiem jak mam urlop planowac i czy bedzie dodatkowe 50 zl czy nie. Czy jechac na "RODOS" czy jednak wybrac Riviere Baltycka...Koleżanki i koledzy związkowcy, czy może już znana jest Wam treść porozumienia z DIAS w Szczecinie?