Gronowo

cichy1925

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Szanowny Kierowniku służby celnej na przejściu granicznym w gronowie jest pan tam praktycznie codziennie do godziny 15 i widzi jaka jest odprawa pomijając że są rozbierane samochody na pasach :mad: ale czy celnik już po tych 20-40 minutach odprawy jednego samochodu musi dodatkowo znikać ze swojego stanowiska pracy na 30 minut:mad: lub zamknąć i siedzieć w budce :mad:skoro są tam zmiany na pasach praktycznie co 2 godziny mają czas odpocząć. Przypominam na pensje celników są wydawane pieniądze z budrzetu czyli po części każdego obywatela a pan pełniący swoją funkcje powinien pilnować aby podlegli panu ludzie pracowali a nie przychodzili sobie odpocząć a skoro pan nie potrafi pełnić funkcji kierownichych i zadbać o to żeby przejście funkcjonowało przez 24 godziny bo w godzinach nocnych trzeba zaznaczyć że na niekturych zmianach odprawa zamiera poniewarz celnicy idą sobie spać to stanowisko widocznie nie jest dla pana. Skoro na takim małym przejściu nie ma porządku. Ale mam nadzieje że po kontrolach Rzecznika Praw Obywatelskich nastąpią wkońcu jakieś zmiany:).

I to jest wlasnie to o czym pisalem w poprzednim poscie to mi zaden nie wierzyl.Wlasnie z tego co wiem to jest przykaz szefa przejscia zeby obrzydzic przemyt.Na szczescie bylem dzis przy kontroli Pani Naczelnik z Olsztyna w Oddziale Celnym w Elblagu i szykuje sie tam tez kontrol.

I to jest wlasnie to o czym pisalem w poprzednim poscie to mi zaden nie wierzyl.Wlasnie z tego co wiem to jest przykaz szefa przejscia zeby obrzydzic przemyt.Na szczescie bylem dzis przy kontroli Pani Naczelnik z Olsztyna w Oddziale Celnym w Elblagu i szykuje sie tam tez kontrol.
nie licz mały przemytniczku że ci to coś pomoże w twoim niecnym procederze

Napisał eyo :

icon1.gif
Albo albo
Jak to jest po 15 kwietnia,zabiera sie fajki czy daje mandat,bo nie mozna byc karanym dwa razy za to samo?Ponad to dlaczego sie dolicza koszty sprawy ktorej nie bedzie?

I to by było na tyle a propos uczciwości, zajawek służbowych, mnie to nie dotyczy itp. bzdur

Nie wysilaj sie,odpowiedzialem tobie na ten sam smieszny tekst w innym poscie.Poszukaj,a jak nie potrafisz to twoj problem,albo popros kolegow.Zebys wiedzial jakie dostaje meile na priva w podobnych sprawach to bys okrakiem wrocil do domu tak wam ch...wciskaja.

Biedny eyo. Listę karną masz pewnie długą jak papier toaletowy, zapewne tak szare jest też twoje życie. Już niedługo dołączysz do szacownego grona w......ych z tej granicy. A wy celnicy nie odpisujcie frustratowi, bo przecież w tym wypadku nie chodzi o to, aby język giętki powiedział wszystko co pomysli głowa.

Biedny eyo. Listę karną masz pewnie długą jak papier toaletowy, zapewne tak szare jest też twoje życie. Już niedługo dołączysz do szacownego grona w......ych z tej granicy. A wy celnicy nie odpisujcie frustratowi, bo przecież w tym wypadku nie chodzi o to, aby język giętki powiedział wszystko co pomysli głowa.
Marco-jak bedziesz w jakims hipermarkecie to poloz glowe na wage i wcisnij-burak.

Hi hi no taka prawda a powiem wam chlopcy z cła, że ludzie latali i beda latac a nie wiadomo jak Wy bedziecie dlugo tam pracowac i oczywiscie prosze tego nie traktowac jako groźbe (przeniesienia itp hihi) bo juz widze jak np taki Marko skacze wyzej jak moze z takimi tekscikami.. pozatym to co zostalo napisane jest czysta prawda. Dobrze, ze ten zielony jeszcze w miare idzie.. bo reszta... szkoda gadac. Pozdro dla starej ekipy celasow z gronowa :) PS: I NIE WSZYSCY JEZDZA TAM Z FAJA !!

Back
Do góry