gronowo zwalnia

No.. juz widze jak mnie tutaj wszyscy szanuja jak pies kota=) no, ale Ty.. fukcjonariusz umundorowanej nieuzbrojonej sluzby celnej powinienes go miec :Pa.. uzbrojonej! macie tazery :)

Ta czasówka w Gronowie to jest tak walka z turysta komu szybciej się znudzi czy jak?? Bo ja tego nie kumam wyników nie macie, a znów wolne odprawy czego wy tych nowych chcecie nauczyć nieróbstwa podejrzewam śmieją się jak wracają do domu ze zmiany czy może chcecie ich poduczyć parzenia kawy i herbaty, ale to chyba umieją a jak zatrudniacie ludzi to szkolcie ich na jakiś kursach a nie na samochodach podróżnych jak rwać i łamać chory system tak jak i kierownictwo tego przejścia.

Łamac i niszczyc to celnicy to potrafią a najbardziej to spac w budach to im najlepiej wychodzi !!!!

Lepiej spac niż wasze zakazne mordy oglądać i wdychac wasz fetor

Przyznajesz sie do spania podczas sluzby? Trzeba to zglosic narazasz nasz kraj na atak terrorystyczny :D jak by tak terrorysta przeczolgal sie pod Twoja budka jak spisz? i co wtedy? o nie.. to sprawa dla ABW tak byc nie moze ! :P

Lepiej spac niż wasze zakazne mordy oglądać i wdychac wasz fetor

I sam przyznałeś rację że tylko śpicie a co do mord zobacz sam jak wygląda na przejściu sc bardziej przypomina mechanika lub jakiegoś brudasa.
Kiedyś to celnik miał wygląd .

Słoneczko się pokazało i zrobiło się ciepło i od razu celnikom się odechciało pracowac w Gronowie zrobiły się kolejki, choc jeżdzi tam pare aut to celnicy się nie wyrabiają (a ilu jest ich na zmianie aut na parkingu tyle co w rosji kolejka )

Słoneczko się pokazało i zrobiło się ciepło i od razu celnikom się odechciało pracowac w Gronowie zrobiły się kolejki, choc jeżdzi tam pare aut to celnicy się nie wyrabiają (a ilu jest ich na zmianie aut na parkingu tyle co w rosji kolejka )
Standard:D

I bardzo dobrze WY cały czas odpoczywacie, wiec celnikom też się należy, a tak nawiasem mówiąc to zabralibyście się do pożytecznej pracy nieroby a nie całymi dniami jeździli po fajki i spirytus uadjąc turystów. Mam nadzieję, że w końcu zrobią z WAMI porządek tak jak na Medyce. Brać celnicza tak trzymajcie pozdrawiam. ha ha ha ha

I bardzo dobrze WY cały czas odpoczywacie, wiec celnikom też się należy, a tak nawiasem mówiąc to zabralibyście się do pożytecznej pracy nieroby a nie całymi dniami jeździli po fajki i spirytus uadjąc turystów. Mam nadzieję, że w końcu zrobią z WAMI porządek tak jak na Medyce. Brać celnicza tak trzymajcie pozdrawiam. ha ha ha ha

Przyganiał kocioł garnkowi, czyli wywracanie kota przez ogon :D:D:D

ps.Jeżeli zechcesz poprawiać kogoś, kto robi błędy pisząc w internecie, to bądź pewien, że poprawiasz go w 100% prawidłowo, bo ciebie też ktoś poprawi. Ale na wszelki wypadek sprawdź też tego, który ciebie poprawiał... ;)

ja bym zakazał przejazdów dwa razy na dobę , albo wiecej bo to jest plaga. Weżcie sie do robty przemyciory j>>>>>>ne. a nie w kolejkach stać.
A co taki jestem...

Szalony Wiatrak

A co taki jestem...
2cxgvad.gif

Back
Do góry