gronowo zwalnia

turysta z gronowa

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Ta czasówka w Gronowie to jest tak walka z turysta komu szybciej się znudzi czy jak?? Bo ja tego nie kumam wyników nie macie, a znów wolne odprawy czego wy tych nowych chcecie nauczyć nieróbstwa podejrzewam śmieją się jak wracają do domu ze zmiany czy może chcecie ich poduczyć parzenia kawy i herbaty, ale to chyba umieją a jak zatrudniacie ludzi to szkolcie ich na jakiś kursach a nie na samochodach podróżnych jak rwać i łamać chory system tak jak i kierownictwo tego przejścia.

Ta czasówka w Gronowie to jest tak walka z turysta komu szybciej się znudzi czy jak?? Bo ja tego nie kumam wyników nie macie, a znów wolne odprawy czego wy tych nowych chcecie nauczyć nieróbstwa podejrzewam śmieją się jak wracają do domu ze zmiany czy może chcecie ich poduczyć parzenia kawy i herbaty, ale to chyba umieją a jak zatrudniacie ludzi to szkolcie ich na jakiś kursach a nie na samochodach podróżnych jak rwać i łamać chory system tak jak i kierownictwo tego przejścia.

Turystu idź do uczciwej pracy! Płać podatki, składki emerytalne itp., skończ z tym cwaniactwem. Poza tym, to twój samochód sam dobrze porozkręcałeś i porwałeś szukając miejsca gdzie schować papieroski. Nie wstyd wam, że inni tyrają w fabrykach za 1000 zł, i jeszcze muszą odprowadzać podatki, aby takich "turystów z gronowa" utrzymywać. Podejrzewam, że jesteś albo zarejestrowany bezrobotny, więc podatnik za ciebie płaci składki na ubezpieczenie medyczne, albo "rolnik"(chociaż nic z rolnictwem nie masz wspólnego) płacący składki na ubezpiczenie do KRUS, który w 90% jest dofinansowany z budżetu państwa. Ty zaś zarabiasz nielegalnie tysiące bez żadnych zobowiązań wobec budżetu państwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Turystu idź do uczciwej pracy! Płać podatki, składki emerytalne itp., skończ z tym cwaniactwem. Poza tym, to twój samochód sam dobrze porozkręcałeś i porwałeś szukając miejsca gdzie schować papieroski. Nie wstyd wam, że inni tyrają w fabrykach za 1000 zł, i jeszcze muszą odprowadzać podatki, aby takich "turystów z gronowa" utrzymywać. Podejrzewam, że jesteś albo zarejestrowany bezrobotny, więc podatnik za ciebie płaci składki na ubezpieczenie medyczne, albo "rolnik"(chociaż nic z rolnictwem nie masz wspólnego) płacący składki na ubezpiczenie do KRUS, który w 90% jest dofinansowany z budżetu państwa. Ty zaś zarabiasz nielegalnie tysiące bez żadnych zobowiązań wobec budżetu państwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hm, ale on Ciebie nie prosil o kazanie;-) czemu nie odpowiesz na jego pytanie tylko wyjezdzasz, ze standardowoa formulka? co Ty akwizytor wyuczone to masz? odnosnie tych skladek, jezeli placi mandaty to i wieksze "skladki" od Ciebie :) takze.. odpowiedz konkretnie na pytanie, a nie gadasz o zyciu mrowek;-)

ile sie teraz wyciaga fajki na gronowie? wozi sie tam cos jeszcze?

hehe tajemnica zawodowa:P

a tak poważnie...z jeden wagon na każdą całą zmianę się wyciągnie

o kur... zartujesz sobie ze mnie ? 1 wagon na cale zmiane !! masakra :)

to juz nikt nie powie, ze jest to przejscie przemytnicze, takze wszystkich nalezy traktowac jak turystow :))

ku pamięci

"Dura lex sed lex" należy o tym pamiętać :( bo smutni tez nie mają litości

Ostatnia edycja:
iwo - napisałem ci pozdrowienia na skrzynkę prywatną... Poczytaj

Ludzie z PRAWA I LEWA!!!...

"Dura lex sed lex" należy o tym pamiętać :( bo smutni tez nie mają litości

SZANOWNI PAŃSTWO!!!...
Należy sobie zadać sobie podstawowe pytanie :) Mianowicie ? W jakim kraju my żyjemy? jeżeli jest to państwo PRAWA!!!? To panie Ex Turismo o co panu COME ON? Kumasz? Jeżeli chcesz pan praktykować rusofilską (jakże mi obcą!!! ) teorię kantowania no to wybacz pan. Mówicie , że rabotajecie za przysłowiowe 5 zeta na ''chleb''? a niech i to będzie i STO baniek ?!!! Kogo wy w ch..a robicie? Wie pan kogo panie Ex Turismo?... Własne dziatki robicie...!!! Nie chce mi się rozwijać dziś tego tematu!!!:cool:. WSZYSTKO WIADOMKA!!! trzeba być twardym panowie ''Były turysta'' i ''pako 2'', ( TU BY NP. PASOWAŁO- .. a nie miękkim ............robionym)- chodzić do szkół, nie zamykać własnym dzieciom ''drzwi'' przed nosem swoimi postępkami.. A o tych smutnych...., kwadratach... zwał jak zwał(ogólna zwała) to ich problem z którego ... eee tam szkoda słów.

En Face

COME ON-OK

Znowu muszę tłumaczyć ale cóż takie życie :D. FC zrozum moją intencją było uzmysłowienie że jak któryś FC spróbóje zejść na ciemną stronę mocy to smutni nie będą litościwi.

COME ON-OK

Znowu muszę tłumaczyć ale cóż takie życie :D. FC zrozum moją intencją było uzmysłowienie że jak któryś FC spróbóje zejść na ciemną stronę mocy to smutni nie będą litościwi.

Odp; Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu :D? !!! ale po fuj...ch nie będziemy się całować:D ? Pozdrowienia dla młodych z OC Gronowo !!! MŁODY

Back
Do góry