S
sedzia_a
Gość
To nie mundur ale drelich roboczy!!! Budowlańcy mają ladniejsze ogrodniczki i barzdiej sa powazani przez pracodawców!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No cóż - nie wiem dlaczego w wątku o mundurze i godności wplata się niejaką Foltę
nie_celnik napisał:Odpowiedź Experta
Jack Smith spytał:...bo drogi Jack'u Smith, dzięki temu konkretnemu mundurowi (pierwszy mundur z prawej) pójdziecie bezboleśnie dla Władzy, na zieloną trawkę.No cóż - nie wiem dlaczego w wątku o mundurze i godności wplata się niejaką Foltę
nie_celnik napisał:Odpowiedź Experta
Jack Smith spytał:...bo drogi Jack'u Smith, dzięki temu konkretnemu mundurowi (pierwszy mundur z prawej) pójdziecie bezboleśnie dla Władzy, na zieloną trawkę.No cóż - nie wiem dlaczego w wątku o mundurze i godności wplata się niejaką Foltę
wyjadacz napisał:dzisiaj odebrałem polówkę. Dla mnie bomba - nareszcie nie muszę w "ancugu" skakać po tirach, gnieść się w osobówkach - wygoda. Dla mnie bycie "mundurowcem" też ma znaczenie - jestem z tego dumny. Moi koledzy twierdzą, że do sklepu w nowym gajerze nie wejdą - świecą - a ja przeciwnie. Dla mnie jest to służba, której poświęcam każdą chwilę. Mogę pracować w każdym czasie i o każdej porze. I tak już od dobrych nastu lat.
Pozdrawiam wszystkich cyników - NIKT NIE KARZE WAM PRACOWAć W MUNDURACH!!!