gdzie nasze podwyżki

Chyba każdy dostał aneks do umowy i braków z podstawówki w wykształceniu matematycznym nie posiada? Jeżeli ktoś jednak te braki posiada to niech się cieszy, że podwyższają mu pobory o kwotę tak wielką, że nie potrafi jej wyliczyć. Potwierdza to moje przekonanie, iż do zaciskania plomb i chodzeniu po pasach odpraw nie jest potrzebne żadne wykształcenie,

Chyba każdy dostał aneks do umowy i braków z podstawówki w wykształceniu matematycznym nie posiada? Jeżeli ktoś jednak te braki posiada to niech się cieszy, że podwyższają mu pobory o kwotę tak wielką, że nie potrafi jej wyliczyć. Potwierdza to moje przekonanie, iż do zaciskania plomb i chodzeniu po pasach odpraw nie jest potrzebne żadne wykształcenie,

Do ciężkiej cholery, nie chodzi o ile podwyższyli tylko o to czy wypłacili to razem z wyrównaniem. Takie było zapytanie, a jeżeli o aneksy chodzi to nie widziałem na oczy. Proszę przeczytać wcześniejsze posty.

Jeżeli nie masz aneksu to moja wypowiedź Ciebie nie dotyczy, więcej spokoju życzę.

Jakie podwyżki jakie aneksy. Ludzie oczym Wy mówicie ja gołe pobory dostałem. Chyba zczynam wątpić w jakąś uczciwość, czy są lepsi i gorsi???

Czy ktos moze juz wie dokladnie co to za kasa wplynela? Bo na przelewie jest tylko ze to wynagrodzenie za pazdziernik

Wspaniała dyskusja :D Kolega nie wie czegoś? No to trzeba mu pojechac, po co pomagac, wytlumaczyc?? Cieszę się ze odszedlem z tej nienormalnej, pelnej zawisci, jadu roboty. W d*** mam teraz te podwyzki, wartosciowania, stopnie, "oficerów" itd:) W nowej robocie zarabiam tyle ile wy byc moze bedziecie miec po 17 latach "sluzby" :D Do tego mam swiety spokoj :D

do dj_pothead

Jak masz taki życiowy spokój, to po co cały czas wisisz na tym forum i się denerwujesz.......
W tej twojej nowej pracy nie masz znajomych?????? Czy może już takie kokosy zarabiasz, że nie chce ci się z nikim rozmawiać?????

O a jak masz tak dobrą posadę, to może napisz o niej do SSC - a on ujęty twoją historią pójdzie za twoim przykładem i też się tam zatrudni:D

Koles... a twoj kierownik wie ze piszesz na tym forum? Ja bym sie na twoim miejscu obawial, ze sie dowie i nie dostaniesz kolejnego awansu/premii w wysokosci 30zl :D Lepiej lec i po cichu podpier*ol kolege za cokolwiek albo naczelnikowi zanies pączka :D Jezeli chodzi o mnie, to dzieki temu forum mam niezly ubaw jak czytam wypowiedzi mierniaków co się w "służbie" zostali :) Ty, tomcio, a moze ty mobilny jestes i jak cos ci nie idzie to grozisz delikwentowi ze zadzwonisz po policję :)

Tak na zakończenie... co ty sie Jacka czepiasz? Traktuje swoich, za przeproszeniem "funkcjonariuszy", tak jak na to zasluguja a raczej adekwatnie do tego co soba reprezentuja :D Jacek wie co robi :)

dj_pothead chłopcze zmień lekarza, bo ten u którego się leczysz cię oszukuje.....
Gdyby głupota miała skrzydła, to latał byś jak gołębica......

A - i nie jestem mobilnym i nie pracuję na pasie i nie muszę się nikomu podlizywać........
Natomiast ty nie powinieneś więcej razy bez zgody ordynatora opuszczać oddziału zamkniętego:D

Back
Do góry