Gdzie ludzie ze szczególnego nadzoru???

W Przemyślu też wielu cywilów jest na UŻ.
Jak ktoś się wyłamuje, to piszcie dokładnie kto i gdzie, a nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora.

Też bym wziął UŻ ale wiem że cywile są w gotowści ( żadne z nich nie ma mniej niż 2500 netto ) i czekają tylko .... gdzie im kość rzucą !

A tak bym chciał .......

Anonymous napisał:
Też bym wziął UŻ ale wiem że cywile są w gotowści ( żadne z nich nie ma mniej niż 2500 netto ) i czekają tylko .... gdzie im kość rzucą !

A tak bym chciał .......
u mnie to samo :( wstyd mi za nich!
SAM MAM TYLKO uŻ :(

Jeszcze raz proszę...
Jeśli są gdzieś cywile, którzy się wyłamują, to piszcie gdzie i które referaty, albo nawet dawajcie nazwiska.
NIE WRZUCAJCIE WSZYSTKICH DO JEDNEGO WORA.
Co chcecie osiągnąć rzucaniem oskarżeń na wszystkich? To, że następnym razem wszyscy cywile nie przystąpią do protestu?

Anonymous napisał:

A tak bym chciał .......

to w jakiej ty izbie pracujesz?????
w łodzkiej cywil ma tak jak mundurowy. początkowo netto 1300 i koniec na tym, no chyba ze jestes na snp na zmiany to za nocki dochodzi (dla cywili sa mniejsze strawki niz dla mundurów za nocki) !!!
dwa i pół koła netto sam bym chętnie przytulił, niesttey na to prawie dwa miechy trza gibać

Referaty SNP we Wrocławiu (za wyjątkiem kilku cywili na czele z jednym kierownikiem - takim nadgorliwym, drugiego brak) 25.01 świętują w domach. Brawo dla części Cywili, którzy też wzięli NŻ. W Wałbrzychu też dają radę.

Cywilki są oki :) Nie kłóćcie się,teraz czego innego nam potrzeba :!:
Jak nie chcą to niech trzymają chociaż za nas kciuki :)

Back
Do góry