Gdzie ludzie ze szczególnego nadzoru???

plissssssssss

Kochani, co SNami, Co z SN II UC I Warszawa? Może by tak do kasyn nie iść! Mamy żałobę narodową... może by tak uczcić...i nie pozwolić GRAĆ jutro!!! SN II - DOŁĄCZcie do NAS.. Przeciez w SNie juz chyba z 80% to mundurowi-i to ci co dostali po d.... macie mozliwość rewanżu! Co jest? Jest ktoś z SN II UC I Wawa??? Jakie plany na jutro???

Anonymous napisał:
Ja mam ranek - biorę UŻ :-)
Świetnie- a co na to reszta... Ej PANOWIE ... Kasyna muszą jutro stanąć. Nawet Celina (Ic kraków) staje! co z wami!!!???? LICZYMY NA WAS!!!
Jutro od 8 - meldujemy sie jak sytuacja!

Bardzo słaba sytuacja kadrowa - nie będzie kim za bardzo zastąpić nawet jak by ktoś bardzo chciał - Panowie co z Wami ?!!!

Anonymous napisał:
Bardzo słaba sytuacja kadrowa - nie będzie kim za bardzo zastąpić nawet jak by ktoś bardzo chciał - Panowie co z Wami ?!!!
HALO SN II Warszawa - przeciez zrobicie to z przyjemnością - znam was i wiem ze czekacie na to - bo juz z SN nie ma was gdzie zrzucic (oczywiscie za tzw ładne oczy) To nie godne aby smietanka dawnych UC (III,IV) kwitla bezczynnie jutro w kasynach po tym w jaki sposób was tam skierowano!!! Panowie kierownicy i naczelnicy liczacy dzis żetony!!! Czekamy na was! To ten moment na odwet., A i cywile maja za co dołożyc- nieprawdaz :-)

Stary wiem że intencje Twoje są dobre - ale weź pod uwagę, że wielu z nas zdycha po wczorajszej nocce - zwolnij trochę i wyluzuj bo Ci coś pęknie z tego ciśnienia...

Pracuję w SzNP UC Elbląg, jutro mam UŻ, ale tylko część ludzi wzięła wolne. Cywile sie wyłamali, bo jakby podatnik płakał że nie ma nalewu...niestety

Jestes w błędzie- nie mierz jedna miarka- znam kilku - to ludzie HONORU - i uwierz ze dołącza i do nas- zreszta w weekend - tez mozna UŻ. ONI dołączą... To nie sa byli dyr.... ale naczelnicy i kierownicy - ktorzy nowej władzy byli nieygodni!@

no u nas cywile z snp tez się wyłamali! mundurowych jest 3 aic-hoho... to co my sami :( Ale nic to,tez wzieliśmy uż i solidaryzujemy sie z Wami

U Nas cywile też olewja jakąś akcje-ich jest sporo u nas.Mundurowych u nas jest 3,ale solidaryzujemy sie z wami i wzieliśmy tez uż.

w Rzeszowie nikogo z sznp nie uświadczono, ale żeby nie było tak pięknie znaleźli się "godni" następcy z Mielca HWD.

Back
Do góry