GDZIE JEST SIWY??

Panie Sławku
Proszę mi wytłumaczyć dlaczego Porozumienie Białostockie wczoraj nie przyszło na rozmowy skoro byli pod gmachem MF

ultimatum-to jest ultimatum-chyba powinniśmy wszyscy zdac sobie sprawę z powagi sytuacji-ludzie związki nie mogą sie dogadac a my będziemy przez ich chore ambicje płakac!jest komunikat do podpisania więcej niż można było sobie na początku wymarzyc,obiecana ustawa na oczach całego kraju-więc nie wycofają się-idziemy już przepraszam jak stado baranów-tonie jest propozycja to ultimatum!!!!-lekarze nie mieli takiego stwierdzenia -teraz wrócmy do pracy pokażmy jak sprawnie pracujemy zróbmy to dla siebie i naszych rodzin-oddolny protest oddolnie zakończony-na forum szukacie przywódcy co to jest wszystko ma swoje granice a związki dawno powinny mediowac a nie robic z siebie pośmiewisko,kto myśli na posterunek i dac dobry sygnał dla rządu ja już jestem zmęczony-reszta przy stole negocjacyjnym zawsze tak jest ze rozmawia się z ludzmi którzy pracuja i chcą rozmawiac,a nie z tymi którzy nie wiedzą kto ich reprezentuje-Ci którzy byli na rozmowach,a mogli byc wszyscy a nie stac pod mf-em wykazali dobrą wolę-teraz każdy związkowiec mówi co innego paranoja-jestem funkcjonariuszem tego Państwa wracam do pracy,zróbcie to samo-rozmawia sie z tymi którzy wykazuja dobra wolę-tak było z lekarzami a nie z buntownikami bo tak już nas ludzie nazywaja chcemy to pogłębi czy wykorzystac szanse jaką wypracowaliśmy-MY ODDOLNIE SAMI-nie związki które na naszych plecach tear tocza podjazdowe wojny kto lepszy-uwazam ze to wielka ale ostatnia szansa-tylko musimy wrócic do obowiązków pokazac społeczeństwu dobrą wolę-bo już sie od nas zaczyna odwracac-i spójrzcie wreszcie na tych kierowców-opamiętajmy się proszę wrócmy do pracy

odrobina rozsądku

Panie Sławku. Ktoś musi zapanować nad tym szaleństwem. Przecież nawet w trakcie górniczych strajków są ekipy, które dbają o to, aby kopalnia czyli miejsce pracy nie uległo zniszczeniu. Nawoływanie do 100% absencji jest skrajną nieodpowiedzialnością a nazywanie ludzi, którzy zapewniają minimalną obsługę komórek łamistrajkami jest poważnym nadużyciem. Nie sądzę aby odpowiedzialny funkcjonariusz był za zatrzymaniem na przejściu podróżnych z małymi dziećmi, osób przekraczających granicę w związku z losowymi wypadkami, towarów łatwo psujących się lub żywych zwierząt. Czy zatrzyma Pan karawan przewożący zwłoki człowieka? Jeżeli nie mam racji to mam nadzieję, że w poniedziałek jak zajrzycie na konta bankowe nie będziecie mieli pretensji do pań z płac i kasjerek, że nie wypłacono nam poborów. Protest powinien trwać i być uciążliwy ale nie można zamknąć szlabanów na kłódkę. Ktoś powinien protestem tym kierować i skoro na forum tym ma Pan takie poparcie musi Pan wziąć na siebie odpowiedzialność i zbudować w izbach struktury, które zorganizują i uporządkują protest. W innym przypadku kierować nim będą krzykacze i zadymiarze dla których jest to fajna zabawa. :oops:

protest polega na tym że w momencie jego zauważenia co nastapiło rozpoczyna się rozmowy wybierając godna reprezentację-my szukamy reprezentantów-a gdy ktoś wyrazi inne zdanie niż strajkowac do skutku 100% to jest wyzywany od nienormalnych-przykre ale to jest już z pogranicza jakiegoś absurdu-ludzie są niedoinformowani,nie zdaja sobie sprawy jak dużo osiągnęli ale i jak szybko wszystko moga stracic-nie myślcie że jestem przeciwko np.1500zł-ale kto rozsądny publicznie oświadczy dajemy po 1500-przecież za chwilę będzie miał kolejki kolejnych grup społecznych,a emerci i renciści,nauczyciele nas znienawidzą-obiecane 500+ustawa(w której mnożnik októrym 90% społeczeństwa nie wie zostanie podniesiony)da razem wnioskowana kwotę czy wy tego nie zauważacie-skreślenie 25,awanse przepisane z ustawy policyjnej-ludzie przecież to wszystko o czym opoeiadaja związkowcy zostało obiecane-tak obiecane bo ten komunikat trzeba podpisac ale kto ma to zrobic ja-Państwo związkowcy powiedzcie głośno ludziom ze będziecie w ich imieniu podpisywac parafowac-ale grajcie tymi ludzmi do własnych celów-już wszyscy są przeciwko nam to ostatni moment-teraz taki komunikat Panie Sławku do ludzi wróccie rozładujcie kolejkę pokażcie jką sprawną jesteśmy służbą-zostawcie sobie 1,2 dni UZ zawsze można powtórzyc choc myslę ze nie będzie potrzeby-to za długo już trwa jak powiedziano w tvn broniąc kierowców granica wytrzymałości minęła

Prowokacja!!! 10 lat to trwa i każdy rząd wypina się na nas. Skończyło się łagodne traktowanie.
Górnicy,pielegnierki i lekarze czy nauczyciele mogą to my też każdy jakimś kosztem niestety :? ale nie ma wyboru

TRWAJCIE!!!!!

Panie Sławku!!! Prosimy o informacje CO ZAMIERZACIE DALEJ ZROBIĆ? Czy jest jakiś plan? Ufamy Panu i nie zamierzamy przerwać protestu, ale chcemy wiedzieć CZY JEST PLAN DALSZYCH DZIAŁAŃ? Proszę napisać choć pare słów.

Nie zapominajcie, ze forum czytają różni ludzie, nie tylko celnicy.
Czytają również ci którzy z nami prowadzą negocjacje.

Nie można ze wszystkimi szczegółami się tak obnosić.

Słuchajcie bo to się zaczyna mieszać skąd prezydent bedzie wiedział z kim ma rozmawiać kto ma nasze poparcie , wszysce dorwali sie do mediów i chlapią na lewo i prawo ZZ P białostockie , fołta , , trzeba gdzies to oznajmic zz tylko osboby które my wytypujemy maja nasze poparcie , reszta hałastry to samozwancze , sprzedwczyki pomysmy chwile o tym

Dostajemy coraz wiecej wskazówek ( mówie tutaj o Kaliszu nie o tych wszytkich prowokatrorach )

Piszecie że macie osoby zaufane wsród was , ( chodzi mi o wschód) skontaktujcie się z P Sławkiem , trzeba to uporzadkować, wiem ze nas emocje ponosza zachowajmy zimna krew i wyrachowanie , bo to bój nasz ostatni

Krakow cały czas popierawas i dziekuje wszytkim za walke

SIWY CZY WIESZ CZY SMOLINSKA ALBO FOŁTA BEDĄ JUTRO W MF-E...I NIE PISZ ZE NIE WIESZ BO MOZESZ ZADZWONIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHŁOPIE POSTARAJCIE SIE MUSICIE TO ZROBIC RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!!

SIWY JUZ PISAŁ, ŻE JEDZIE TERAZ DO OPOLA I NIE BĘDZIE ODPISYWAŁ NA FORUM, WIĘC DŹWOŃCIE DO NIEGO, ABYŚMY NA 100% WIEDZIELI, ŻE BĘDĄ TAM KOMPETENTNE OSOBY, WYBRANE SPOSRÓD NAS I MAJĄCE NASZE POPARCIE I OBY POROZ.BIAŁOST.NIE DAŁO ZNOWU PLAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back
Do góry