Funkcjonariusze Służby Celnej wysyłają e-maile do Premiera

To ostatnia szanasa, aby przekonać rządzących. Argumenty są po naszej stronie i oni wiedzą, że tak tego nie można zostawić, bo za jakiś czas sprawa wróci ze zdwojoną siłą.
Sami widzicie jak wygląda temat protestu w innym wątku. Dlatego działajmy w każdy inny możliwy sposób. Wysyłaliśmy pagony i ta akcja nie jest zakończona, gdyż mamy do wykorzystania duży karton z dystynkcjami służbowymi, które przekazaliście do Związku. Będziemy to odpowiednio wykorzystywać. Będziemy też ponawiać podpisaną petycję do UE.
W chwili obecnej wysyłamy maile do Premiera. Po prostu działajmy i nie odpuszczajmy.

dodałem parę słów od siebie - podpisałem oczywiście imieniem, nazwiskiem i komórką - bo to jest warunek odpowiedzi i nadania w ogóle biegu - wpisania na e-dziennik

b życzliwe podejście do innych, w końcu kolegów z pracy, których nie znasz i którzy ci żadnej krzywdy nie zrobili

takie lekceważenie innych bez powodu wyniosłeś z domu?

jeśli masz ochotę przyślij mi tel na priva i zapraszam do olsztyna na spotkanie - zobaczymy co wtedy będziesz miał do powiedzenia

P.S. bądż słowny, w 2010 obiecywałeś odejście :

A ja mam zamiar zwolnić się z tego cyrku, w którym doszło do ewidentnej kapizacji powszechnie obowiązującego prawa. Myślę, że są na to twarde dowody.
Jako przyczynę podam łamanie powszechnych, konstytucyjnych praw obywatelskich w procesie mianowania na stopnie służbowe, co już zostało powierdzone przez Sąd Najwyższy i Naczelny Sąd Administracyjny.
Dodam do tego proces wartościowania, w którym dzięki kolesiostwu znajomi króliczka z dwuletnim stażem otrzymują stanowiska eksperckie.

I do sądu cywilnego o odszkodowanie od swojego DICa, niech płaci i beczy, a sumkę wyliczę za kilka latek do przodu.

Czas z tym skończyć.

Ostatnia edycja:
Megi i Bole, dzięki Najwyższemu żyjemy w wolnym kraju. Kraju, który w tym roku od Niebios otrzymał dwóch potężnych błogosławionych. Mocarzy współczesnych czasów. Orędowników prawdy. Za pośrednictwem których możemy prosić Pana o wstawiennictwo. O wyeliminowanie z życia publicznego różnych dziwacznych Szefów Szefów. I naprawienie spowodowanych przez nich szkód, delikatnie rzecz ujmując.

Wracając do meritum, nic Wam nie pasuje. Tematy, osoby, style, retoryka postów, ect. To nie tak, tamto nie tu.

Ale dzięki Bogu, chyba się starzejecie. Użyję więc usłyszanego dowcipu naszego świętego Papy, który w trakcie posiłku, na stwierdzenie jednego z hierarchów "Starzejemy się Ojcze Święty" odpowiedział, popatrzywszy na autora tego stwierdzenia: "Ja starzeję się od nóg".......

megalomania pisarska?

powielasz te same nic nie wnoszące posty kopiuj/wklej na róźnych wątkach a merytorycznie zero

Na razie postanowiłem zostać. Powinieneś się cieszyć, analizatorze postów. Przecież otrzymałeś komplement ....

Przesyłam zgodnie z kompetencjami.
Z poważaniem, Ewa Skierkowska Radca Szefa KPRM

-----Original Message-----
Sent: Saturday, April 30, 2011 2:39 PM
To: kontakt
Subject: emerytury dla celników

Pan Donald Tusk
Prezes Rady Ministrów

Szanowny Panie Premierze!

Uprzejmie .....
.....
Wobec powyższego pytam uprzejmie Pana Premiera:

Dlaczego Rząd RP ma tak lekceważący stosunek do funkcjonariuszy Służby
Celnej i nie dotrzymuje złożonych obietnic?

xx
specjalista celny w Izbie Celnej w xx, zajmuję się xx,
stopień xx, 21 lat stażu ogółem,
tytuł magistra uzyskany na Wydziale Prawa i Administracji państwowego
uniwersytetu, - xxx )
adres
-----------------------------------------

Back
Do góry