Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przecież Związek ma profil na FB, dlaczego tam nie piszecie, nie rozumiem w czym problem.Wiecie co, jak mamy dyskutować na temat tego że grupa na FB to średni pomysł, a forum celnicy działa cudownie to dzięki ale sie wypisuje. Chciałbym jako młody funkcjonariusz po prostu wiedzieć z kim pogadac, kogo słuchać, kto realnie działa. A czytanie po 15 stron na jednym wątku i próba uzyskania odpowiedzi na nurtujące kwestie nic mi w dniu dzisiejszym nie dało oprócz tego, że się odechciało próbować czy dowiadywać czegokolwiekpodejście może zajebiste, ale nie do końca na miarę 2025
przecież Związek ma profil na FB, dlaczego tam nie piszecie, nie rozumiem w czym problem.
Ale który to Facebook z tą przybudówką pana piotra dudy?Co najmniej z dwóch powodów.
Jednym z nich jest weryfikacja nie-przynależności do wrogich organizacji.
ps
do wiadomości niezorientowanych: jedna z grup "funkcjonariuszy SC-S" na FB,
jest filią ZZ "S" i świadomie się tym nie chwali ...
Ale który to Facebook z tą przybudówką pana piotra dudy?![]()
Jestem na FB częstym gościem, znam 2 a w.zasadzoe 3 grupy: KAS tzw."ministerialna" , "KAS prawdziwa oddolna" oraz ta rekrutacyjna innych nie widziałem..Jest jeszcze jakaś "piąto-kolumnowa"? Gdzie ich szukać? Chętnie zaobaczę co tam wypisują.Co najmniej z dwóch powodów.
Jednym z nich jest weryfikacja nie-przynależności do wrogich organizacji.
ps
do wiadomości niezorientowanych: jedna z grup "funkcjonariuszy SC-S" na FB,
jest filią ZZ "S" i świadomie się tym nie chwali ...