FOŁTA?

eresenowiec

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
NIech mi ktoś wyjaśnie kto ją upoważnia do zabierania głosu w naszej sprawie. Tej pani już podziękowaliśmy !!!!
Niech ktoś poinformuje media , że to nie jest właściwa osoba do rozmów o sprawach polskiego cła (ona to może wystąpić TVN Style na temat niemodnych fryzur) :D :D :D
A kompetentne osoby to Barbara i Sławek.

eresenowiec napisał:
NIech mi ktoś wyjaśnie kto ją upoważnia do zabierania głosu w naszej sprawie. Tej pani już podziękowaliśmy !!!!
Niech ktoś poinformuje media , że to nie jest właściwa osoba do rozmów o sprawach polskiego cła (ona to może wystąpić TVN Style na temat niemodnych fryzur) :D :D :D
A kompetentne osoby to Barbara i Sławek.
Spokojnie, w tej chwili jedność ponad wszystko. ZZ mają działać i mówić jednym głosem. Animozje na bok. A później przyjdzie czas na rozliczenia.

eresenowiec napisał:

Na jakiej podstawie uważasz, że fryzura a la "tapir" jest już niemodna????
Mam taką samą - od 20 lat :lol: :lol: :lol:

No i jak?
Ona mysli tylko o tym kiedy i o ktorej do TV jechac.
Nie tak dawno na taczce ja chcieliscie wywozic.

heh ... ach te chochliki drukarskie ... Na TVN24 wypowiadała się niejaka Pani FoUta! hehe to się nazywają rzetelne informacje

a może znowu Fotyga :shock: ale jak jest pokazana osoba występująca to jeszcze o pomyłkę dośc trudno - fryzury jednak mocno różne - no chyba że ktoś już "świętuje" od jakiegoś czasu

Panowie i Panie ja w Cle przeżyłem wszystko, poprzednie strajki, alokację itd. Proszę o jedno nie kłóćmy się.

Negocjatorzy !!!! - mamy gdzieś Wasze humory!
Waszym zadaniem było uzyskanie porozumienia!
Sztuka negocjacji to - dwa kroki wprzód, jeden w tył. Możemy stracić wszystko przez Waszą nieudolność. Lepiej wynająć negocjatorów z prawdziwego zdarzenia, tj. mówił poprzednik.
Poproście o kolejny termin do negocjacji. Oczekujemy na obszerne wyjaśnienia i opis przebiegu negocjacji - na forum lub w TV !!!!!

Dyskusja na żywo! Przed kamerami! - Tylko tak dwie strony nie będą miały możliwości okłamywania nas na łamach mediów

Fołta jasno, wyraźnie i przejrzyście przedstawiła postulaty - aż sam jestem trochę zaskoczony.

jeppi napisał:
Dyskusja na żywo! Przed kamerami! - Tylko tak dwie strony nie będą miały możliwości okłamywania nas na łamach mediów

Hahahaha, wierzysz w to, co piszesz??

Anonymous napisał:
Negocjatorzy !!!! - mamy gdzieś Wasze humory!
Waszym zadaniem było uzyskanie porozumienia!
Sztuka negocjacji to - dwa kroki wprzód, jeden w tył. Możemy stracić wszystko przez Waszą nieudolność. Lepiej wynająć negocjatorów z prawdziwego zdarzenia, tj. mówił poprzednik.
Poproście o kolejny termin do negocjacji. Oczekujemy na obszerne wyjaśnienia i opis przebiegu negocjacji - na forum lub w TV !!!!!

Możemy stracić wszystko, ale przez tych którzy się z Nami nie solidaryzują, poszli do pracy i zasuwają aż miło jak np IC Katowice !!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Brawo Fołta!
Nie dała się zbić z tropu Rymanowskiemu, z kamienną twarzą, z prędkością karabinu maszynowego recytowała nasze żądania. Wypadła naprawdę świetnie!

Pomimo "tapira" na głowie DUŻY POZYTYW!

Back
Do góry