Oktan
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Smiesza mnie te wasze gadki o lizaniu dupy na BKSie ja sobie nie przypominam zebym komu kolwieg tam dupe lizal. Bo niby komu? kilku malo postawnym urzedasom, ktorzy mysla, ze sa Bog wie kim? pozatym latalem w _dobrych czasach_ ;-) a co do tych straznikow itp... to teraz masz obraz jak ludzie Wami gardza, ze az wchodza na te forum i was pouczaja.. jak wielka musi to byc pogarda zeby tutaj wchodzic? ja osobiscie juz od jakiegos czasu nie jezdze, ale jestem na biezaco poinformowany co dalej sie dzieje w biznesie i bardzo chetnie bede tu wchodzil i sie wypowiadal bo mam do tego prawo i nic nie mozesz na to poradzic.. PS: jak wyglada Twoj dzien? dom->praca>dom ? czy masz odwage jeszcze gdzies wychodzic? tak mi sie te pytanko nasunelo, bo info do mnie doszlo wczoraj, ze jeden col fure parkuje u rodzicow, bo maja domek za miastem ze sporym ogrodzeniem... ;-) Takze nie fizoluj bo madras to Ty pewnie jestes tylko na BKSie i tam konczy sie Twoje panowanie. I najlepiej nie pisz do mnie wiecej, bo nie ten poziom koles
Masz w 100% rację że poziom to ty masz ale 2 piętra na minusie ( co oznacza słowo nie fizoluj ??) Całą swoją wypowiedzią ze swoim poziomem doskonale potwierdziłeś to o czym ja pisałem cytat ....bo info do mnie doszlo wczoraj, ze jeden col fure parkuje u rodzicow, bo maja domek za miastem ze sporym ogrodzeniem... ;-) i że pchasz nochal w nie swoje sprawy kto gdzie parkuje auto , a pisał będę do kogo będę chciał bo mam do tego prawo więkrze niż ty koleś .