Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja uważam że film z misia jest bardziej adekwatny do naszej sytuacji. Ci goście w czarnych strojach to najwięksi chu....grajcy w historii naszego cła jakich znałem. Ludzie niech ktoś się weźmie za ten kwiat naszego celnictwa-ITD twierdzi że to lenie ja otrzymujący po ich wspaniałych interwencjach papiery też twierdzę że to nacja do odtrzałuKodi-stoimy z dwóch stron barykady. Od dłuższego czasu czytam Twoje posty-szanuję Twoje zdanie,ale zrozum,że nasza Służba nie należy ani do lekkich,ani tym bardziej wdzięcznych. Piszesz że ociągamy się-a czy wiesz jak wielkie są braki na granicach,wiesz że jeden tyra za dwóch???? Pozdrawiam Ciebie i życzę Wszystkiego dobrego.Pozdrawiam również wszystkich Celnych-oby było lepiej i normalniej-dla obu stron barykady!!!!!!!!!
Ten też jest niczego sobie.
http://pl.youtube.com/watch?v=v699phBmr_c&feature=related
Kodi-stoimy z dwóch stron barykady. Od dłuższego czasu czytam Twoje posty-szanuję Twoje zdanie,ale zrozum,że nasza Służba nie należy ani do lekkich,ani tym bardziej wdzięcznych. Piszesz że ociągamy się-a czy wiesz jak wielkie są braki na granicach,wiesz że jeden tyra za dwóch???? Pozdrawiam Ciebie i życzę Wszystkiego dobrego.Pozdrawiam również wszystkich Celnych-oby było lepiej i normalniej-dla obu stron barykady!!!!!!!!!
A ja uważam że film z misia jest bardziej adekwatny do naszej sytuacji. Ci goście w czarnych strojach to najwięksi chu....grajcy w historii naszego cła jakich znałem. Ludzie niech ktoś się weźmie za ten kwiat naszego celnictwa-ITD twierdzi że to lenie ja otrzymujący po ich wspaniałych interwencjach papiery też twierdzę że to nacja do odtrzału
ITD twierdzi? u ła ale sie zawstydziłem.A ja uważam że film z misia jest bardziej adekwatny do naszej sytuacji. Ci goście w czarnych strojach to najwięksi chu....grajcy w historii naszego cła jakich znałem. Ludzie niech ktoś się weźmie za ten kwiat naszego celnictwa-ITD twierdzi że to lenie ja otrzymujący po ich wspaniałych interwencjach papiery też twierdzę że to nacja do odtrzału
gdzie do k... nędzy jest moderator tych postów? Też jest K.... mrówką czy innym przemytnikiem że nie reaguje i nie usuwa tych popieprzonych postów?
Bravo Kola !! właśnie pokazałeś jedność w naszej służbie i dałeś samozadowolenie wszechwiedzącym osobistościom forum celniczego typu pako2 , turysta ,kodi itp ( a tak na marginesie to też się dziwię czemu moderator nie usuwa postów w/w ) Gdy wcześniej napisałem że to jest forum pewnej grupy zawodowej to zaraz obrońcy się znaleźli . Chciałem przypomnieć że to wy jesteście gośćmi na naszym forum a nie my na waszym , więc trochę szacunku gospodarzowi się należy . Nie dość że dzień w dzień z takimi przyjemniaczkami mamy do czynienia to jeszcze się wpieprzacie w miejsce , któro na pozór powinne być wolne od waszej wszechwiedzy słyszanej codziennie w pracy.
Z tego co wiem na tym forum ma prawo wypowiadac sie kazdy kto robi to w sposob taki w jaki nie robi tego Twoj kolega wyzej. I pomysl logicznie po co ma posty usuwac? blokowac konta? zeby na nowo trzeba bylo je zalozyc? walke z wiatrakami chcesz rozpoczac? Wszystkie posty turystow w przeciwienstwie do waszych (nie wszystkich) sa na wysokim poziomie... zadnych wyzwisk itd. Pamietaj... goscia to masz w domu, ja tu jestem na takich zasadach jak Ty i to, ze nie jestem celnikiem( i nie mam zamiaru nim byc bez urazy, ale perspektywy slabe i zarobki kiepskie nie wspomne o malym szacunku w spoleczenstwie) nie ma tu nic do tego.