Fajny filmik.Pozdro dla autora

Status
Zamknięty.
Fajny filmik i co z tego?Czy to zmieni podejście władz i góry do celników?
Pokożcie co potraficie!!!
Pomożecie???

Brawo brawo

i jeszcze raz brawo-oczywiście za film nr 1 !!!!!!!!
O TAKI PR nam chodzi-film SUPER!!!!!! WIELKIE BRAWA DLA AUTORA!!!!!!
SZACUNEK!!!!!!!

Do Kodiego

Kodi-stoimy z dwóch stron barykady. Od dłuższego czasu czytam Twoje posty-szanuję Twoje zdanie,ale zrozum,że nasza Służba nie należy ani do lekkich,ani tym bardziej wdzięcznych. Piszesz że ociągamy się-a czy wiesz jak wielkie są braki na granicach,wiesz że jeden tyra za dwóch???? Pozdrawiam Ciebie i życzę Wszystkiego dobrego.Pozdrawiam również wszystkich Celnych-oby było lepiej i normalniej-dla obu stron barykady!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
I po temacie

Kodi-stoimy z dwóch stron barykady. Od dłuższego czasu czytam Twoje posty-szanuję Twoje zdanie,ale zrozum,że nasza Służba nie należy ani do lekkich,ani tym bardziej wdzięcznych. Piszesz że ociągamy się-a czy wiesz jak wielkie są braki na granicach,wiesz że jeden tyra za dwóch???? Pozdrawiam Ciebie i życzę Wszystkiego dobrego.Pozdrawiam również wszystkich Celnych-oby było lepiej i normalniej-dla obu stron barykady!!!!!!!!!
A ja uważam że film z misia jest bardziej adekwatny do naszej sytuacji. Ci goście w czarnych strojach to najwięksi chu....grajcy w historii naszego cła jakich znałem. Ludzie niech ktoś się weźmie za ten kwiat naszego celnictwa-ITD twierdzi że to lenie ja otrzymujący po ich wspaniałych interwencjach papiery też twierdzę że to nacja do odtrzału

Nareszcie jakaś normalna wypowiedz. Po obu stronach barykady jednak znajdą się normalni ludzie.

A ja uważam że film z misia jest bardziej adekwatny do naszej sytuacji. Ci goście w czarnych strojach to najwięksi chu....grajcy w historii naszego cła jakich znałem. Ludzie niech ktoś się weźmie za ten kwiat naszego celnictwa-ITD twierdzi że to lenie ja otrzymujący po ich wspaniałych interwencjach papiery też twierdzę że to nacja do odtrzału

weź zastanów się chłopie co ty wogóle mówisz!!!lenie?jednej służby z nami byś nie wytrzymał kiedy jest robota.są dni że mozna sobie trochę odpuścić ale jak trzeba siedzieć 40 godzin w robocie to nikt nie narzeka tylko zasuwa.w dupie byłeś g..... widziałeś i tylko tyle ci powiem

ITD twierdzi? u ła ale sie zawstydziłem.

Do kola2

Jak masz pisać takie komentarze to wogóle ich nie umieszczaj na tym forum ,bo mi wstyd że pracujemy w tej samej formacji.
"Merytoryczny" sie k.... odezwał że "czarni to barany bo ITD mu powiedziało" -co za pajac z ciebie:mad:

gdzie do k. nędzy jest moderator tych postów? Też jest K. mrówką czy innym przemytnikiem że nie reaguje i nie usuwa tych popieprzonych postów?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kola i Pako - dwa zakompleksione buraki

ITD Ci powiedziało, tak? I papiery musisz poprawiać?:eek: Oj biedny ty jesteś i masz na prawdę przesrane w tej robocie...

!!!!!!!!

Bravo Kola !! właśnie pokazałeś jedność w naszej służbie i dałeś samozadowolenie wszechwiedzącym osobistościom forum celniczego typu pako2 , turysta ,kodi itp ( a tak na marginesie to też się dziwię czemu moderator nie usuwa postów w/w ) Gdy wcześniej napisałem że to jest forum pewnej grupy zawodowej to zaraz obrońcy się znaleźli . Chciałem przypomnieć że to wy jesteście gośćmi na naszym forum a nie my na waszym , więc trochę szacunku gospodarzowi się należy . Nie dość że dzień w dzień z takimi przyjemniaczkami mamy do czynienia to jeszcze się wpieprzacie w miejsce , któro na pozór powinne być wolne od waszej wszechwiedzy słyszanej codziennie w pracy.

gdzie do k... nędzy jest moderator tych postów? Też jest K.... mrówką czy innym przemytnikiem że nie reaguje i nie usuwa tych popieprzonych postów?

Zwracam sie z uprzejmie o usuniecie tego postu ze wzgledu na uzyte w nim slowa powszechnie uznane za wulgarne ;-) i nie obrazaj pana moderatora, ktory dba zeby takie chamskie i wulgarne wiadomosci jak Twoja byly usuwane ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bravo Kola !! właśnie pokazałeś jedność w naszej służbie i dałeś samozadowolenie wszechwiedzącym osobistościom forum celniczego typu pako2 , turysta ,kodi itp ( a tak na marginesie to też się dziwię czemu moderator nie usuwa postów w/w ) Gdy wcześniej napisałem że to jest forum pewnej grupy zawodowej to zaraz obrońcy się znaleźli . Chciałem przypomnieć że to wy jesteście gośćmi na naszym forum a nie my na waszym , więc trochę szacunku gospodarzowi się należy . Nie dość że dzień w dzień z takimi przyjemniaczkami mamy do czynienia to jeszcze się wpieprzacie w miejsce , któro na pozór powinne być wolne od waszej wszechwiedzy słyszanej codziennie w pracy.

Z tego co wiem na tym forum ma prawo wypowiadac sie kazdy kto robi to w sposob taki w jaki nie robi tego Twoj kolega wyzej. I pomysl logicznie po co ma posty usuwac? blokowac konta? zeby na nowo trzeba bylo je zalozyc? walke z wiatrakami chcesz rozpoczac? Wszystkie posty turystow w przeciwienstwie do waszych (nie wszystkich) sa na wysokim poziomie... zadnych wyzwisk itd. Pamietaj... goscia to masz w domu, ja tu jestem na takich zasadach jak Ty i to, ze nie jestem celnikiem( i nie mam zamiaru nim byc bez urazy, ale perspektywy slabe i zarobki kiepskie nie wspomne o malym szacunku w spoleczenstwie) nie ma tu nic do tego.

Z tego co wiem na tym forum ma prawo wypowiadac sie kazdy kto robi to w sposob taki w jaki nie robi tego Twoj kolega wyzej. I pomysl logicznie po co ma posty usuwac? blokowac konta? zeby na nowo trzeba bylo je zalozyc? walke z wiatrakami chcesz rozpoczac? Wszystkie posty turystow w przeciwienstwie do waszych (nie wszystkich) sa na wysokim poziomie... zadnych wyzwisk itd. Pamietaj... goscia to masz w domu, ja tu jestem na takich zasadach jak Ty i to, ze nie jestem celnikiem( i nie mam zamiaru nim byc bez urazy, ale perspektywy slabe i zarobki kiepskie nie wspomne o malym szacunku w spoleczenstwie) nie ma tu nic do tego.

Świetnie , właśnie teraz odezwał się w Tobie zwykły przemytas , któremu się wydaje ze mu wszystko wolno i włazi z butami w nie swoje sprawy i wpycha nos tam gdzie go nie chcą .To jest forum pewnej grupy zawodowej , czemu nie piszesz np. na forum urzędu skarbowego ,strażników leśnych strażników miejskich itd. Już ci odpowiem dlaczego bo ich życie cię nie interesuje . Nie dość że codziennie żyjecie naszym życiem ( kto jaki ma dom , jakim samochodem jeździ , z kim się spotyka , kogo odwiedza , gdzie bywa itd...) i wszystkim się interesujecie ponad miarę to jeszcze tutaj się wymądrzacie bo wydaje się że jesteście anonimowi , gdy spotykamy się na BKS-ie jesteście tak milusi że się pożygać można. Człowieku nie pisz o poziomie twoich wypowiedzi tylko przeczytaj sobie swoje własne posty i posty swoich kolegów , które pisałeś wcześniej i wyciągnij z tego wnioski .
Żeby kogoś obrazić nie potrzeba używać wyzwisk a do wysokiego poziomu to uwierz mi bardzo dużo Ci brakuje .

Smiesza mnie te wasze gadki o lizaniu dupy na BKSie ja sobie nie przypominam zebym komu kolwieg tam dupe lizal. Bo niby komu? kilku malo postawnym urzedasom, ktorzy mysla, ze sa Bog wie kim? pozatym latalem w _dobrych czasach_ ;-) a co do tych straznikow itp... to teraz masz obraz jak ludzie Wami gardza, ze az wchodza na te forum i was pouczaja.. jak wielka musi to byc pogarda zeby tutaj wchodzic? ja osobiscie juz od jakiegos czasu nie jezdze, ale jestem na biezaco poinformowany co dalej sie dzieje w biznesie i bardzo chetnie bede tu wchodzil i sie wypowiadal bo mam do tego prawo i nic nie mozesz na to poradzic.. PS: jak wyglada Twoj dzien? dom->praca>dom ? czy masz odwage jeszcze gdzies wychodzic? tak mi sie te pytanko nasunelo, bo info do mnie doszlo wczoraj, ze jeden col fure parkuje u rodzicow, bo maja domek za miastem ze sporym ogrodzeniem... ;-) Takze nie fizoluj bo madras to Ty pewnie jestes tylko na BKSie i tam konczy sie Twoje panowanie. I najlepiej nie pisz do mnie wiecej, bo nie ten poziom koles;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry