Eyo może niedługo powtórka z rozrywki-Bezleda

• Thread starter Thread starter kodi
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nic to......

Nie martwi mnie to że mało komentarzy ważne ,że wątek jest często odwiedzany i czytają to wszyscy może wreście wróci to wszystko do normalności ............................???:):):):)

Koledzy turyści i inne elementy, może ktoś mądry wie o co chodzi z tymi nowymi karami? Chodzi mi o DPO. Ostatnio załapałam się na mandat i okazało się, że to 5 w ciągu pół roku. Natomiast wg moich kwitów z przebiegu kariery wynika, że 3! Te daty to z kosmosu biorą się czy jak??? W listopadzie wogóle mnie nie było na przejściu a mam mandat z listopada..... Dziwna sprawa. :cool:

hm.. moze trzeba zawiadomić 'smutnych panów' :)

Hmm. Tak czasami przeglądam to forum i widze, że sporo turystów tu jest. Moze wkońcu zadziałamy.... Kto chce stać w kolejce 3 dni?! Niemieccy zolle nie odwalali tak jak nasi pogromcy mrówek jak była u nich granica Unii. Było trzepanie ale nie było kolejek. Napisałam do TVN UWAGA co sie wyprawia u nas. Wy również napiszcie, może będzie odzew. A panowie i panie pogromcy, którzy stoicie na paskach, nie wkurzjcie się, bo wiemy że to nie wy decydujecie o szybkości odpraw (bez urazy proszę). ;)

Hm.. kiedys telewizyjni jak byli powiedzieli, ze jak chlopcy z cla nie bede robic to zeby zadzwonic po nich to zaraz przyjada to wszystko nagrac;-) bo przy TV, komisjach unijnych nasi zawodowcy dobrze robia :) takze mysiu telefon w lapki i dzwonic.. albo np do rzecznika praw czlowieka

Pomimo że jestem jak z avatara to zgodzę się z tobą w tej kwestii.Bo my tylko łamiemy prawo, a cło powinno być czyste jak łza, a czy tak jest to życie to weryfikuje co jakiś czas. :D:D:D:D
I to zbyt czesto i na spora skale.

Tak w życiu bywa :D :D :D :D
To niech w koncu sie naucza szanowac ludzi to i ludzie beda inni,a nie ze dorwa troche wladzy i rzadza ,a jak widza na miescie to zmienia kierunek zeby w pysk nie dostac.Niech sobie robia swoje ,ale z jakas kultura i poszanowaniem innego,nawet gdy to jest przemytnik.

koledzy a co powiecie na to jak zadałem pytanie jednemu z celni dla czego dyplomatów nie biorą na hangar , że to coś nie tak ,że trzeba się temu przyjrzeć to on mi zadał pytanie czy ja mam rodzinkę bo jak tak ,to nie radze się odzywać, o czym to świadczy ? w Bez.... to jest normalka że traktują cie jak ........, ci młodzi co przyszli tu zero kultury

koledzy a co powiecie na to jak zadałem pytanie jednemu z celni dla czego dyplomatów nie biorą na hangar , że to coś nie tak ,że trzeba się temu przyjrzeć to on mi zadał pytanie czy ja mam rodzinkę bo jak tak ,to nie radze się odzywać, o czym to świadczy ? w Bez.... to jest normalka że traktują cie jak ........, ci młodzi co przyszli tu zero kultury
To samo jest w wielu przypadkach w Gronowie,smarkacz wypadl matce z pod ogona i mysli ze rzadzi.

To samo jest w wielu przypadkach w Gronowie,smarkacz wypadl matce z pod ogona i mysli ze rzadzi.

eyo za czasów komuny by ich postawili pod mur człowiek z godłem na głowie nie może dopuszczać się takich czynów ale u nas jest bez prawie oni mogą wszystko a nam wytykają każdy błąd, a ich nikt nie zauważa i ich $$$$

eyo za czasów komuny by ich postawili pod mur człowiek z godłem na głowie nie może dopuszczać się takich czynów ale u nas jest bez prawie oni mogą wszystko a nam wytykają każdy błąd, a ich nikt nie zauważa i ich $$$$
Dlatego teraz chodza bez czapek:D

cdn.....

ale i tak wielki brat wszystko widzi i któregoś dnia wezwie do pokoju zwierzeń

A tam tylko szkockie widoki

ps. tak dla wyjaśnienia mrówki to osoby przekraczające granicę na pieszo i niosące tylko dozwoloną normę. Reszta to normalni podróżni do momentu ujawnienia towarów lub przedmiotów nie zgłoszonych do odprawy celnej.Po tym fakcie ta osoba jest traktowana jako podejrzana o próbę wozu towarów lub przedmiotów zwana potocznie próbą przemytu

Ostatnia edycja:
Niby tak,ale starczy ze dana osoba byla juz kiedys ukarana za usilowanie i to wystarczy do podejżeń.

Niby tak,ale starczy ze dana osoba byla juz kiedys ukarana za usilowanie i to wystarczy do podejżeń.

zgadza się kolego ,ale niech nie ubliżają i nie łamią a dla nich uszkodzić pasy air to jest normalka a to jest atestowane jak ci zdemontuje to pozbawia cię bezpieczeństwa ile ludzi rozbiło auto z tego powodu do tego zmęczenie bo teraz w bez..... stoi się po 2-3-4 doby jeśli nie bulisz kasy a i na celni przej...... od 2 dni nasze kierownictwo wymyśliło że 4 godziny na jedno auto i tak jest do łopaty ich i nauczą się szanować pracę

Wiem cos o tym bo juz mi sie nawet trafilo zbierac goscia z drogi ktoremu odpadl zbiornik z paliwem.A to nie tylko jeden przypadek ze cos sie dzieje z wozem.

Back
Do góry